2013-03-14 Tävling

Grym vårtävling!

Godisboxen.se presenterar – En dag med den jag gillar!

Okej så här är det: Vi på godisboxen.se är ju riktiga suckers för kärlek och vill gärna dela med oss av våra känslor. Så därför skulle vi vilja ge dig chansen att få spendera en dag, precis som du vill ha den, tillsammans med den du gillar. Beskriv med hjälp av en bild och en kommentar för oss på Instagram hur du helst skulle spendera dagen med din favoritperson. Du har då chansen att vinna just precis det. Kanske en middag på härlig restaurang, ett avslappnande besök på spa, ett galet bungyjump eller gå och hälsa på djuren på Kolmården. Det är helt upp till dig!

Såhär tävlar du:

Tävlingen sker via Instagram så för att tävla måste man ha ett Instagramkonto.

1) Fota en bild på något som för tankarna till det du skulle vilja göra på er dag

2) Ladda upp bilden på Instagram

3) Tagga ditt bidrag med #godisboxentävling

4) Kommentera din bild med en förklaring till vad du vill göra på er dag

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #godisboxentävling godkänner du tävlingens regler och villkor och bilden kan komma att användas i Godisboxens andra kanaler som Facebook och hemsida. För att kunna tävla måste ditt Instagram-konto vara öppet. Kolla i inställningar att det är inställt på off-läget i ”photos are private”. Detta för att ditt bidrag ska vara synligt. Kontot måste vara öppet och publikt fram tills tävlingens avslut och juryn har tagit sitt beslut. Tävlingen pågår i 1 månad med start 14 mars och avslut 14 april klockan 23.59.

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från godisboxen.se och ett gäng bloggare vi gillar. Juryns val baseras på kreativitet, stilighet och deras personliga intryck av bilden. Antal Instagram-hjärtan kan också spegla in valet av vinnare. Juryn avgör vem som vinner och deras beslut kan inte överklagas.

Första pris är presentkort på den/de aktivitet/er du önskar förgylla din dag med, till ett värde av max 2000 kronor. Överstiger kostnaden för aktiviteten 2000 kronor, så får vinnaren själv betala överskjutande del. Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter eller andra varor.

Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon from av stöd från Instagram eller Facebook.

Juryn består av dessa bloggare som vi gillar:

Kardemummagumman – http://www.kardemummagumman.se/
Fnulan – http://www.femme.se/fnulan/
Englas Showroom – http://englasshowroom.com/
Dad4life –http://fames.se/dad4life/
Sokjas framtid – http://blogg.alltforforaldrar.se/sojka/
Miss Fixtrix –http://www.missfixtrix.com/
Bring bling to everything – http://bringblingtoeverything.com/
Meekatt – http://www.meekatt.com/

Ett stort lycka till!