Present direkt till mammas brevlåda!

Dags att fixa present till mamma? Inga problem, låt oss på Godisboxen hjälpa dig på traven! Hos oss på Godisboxen hittar du en mängd schyssta presenter till mamma. Oavsett ålder, intresse och smak så har vi garanterat en presentbox som faller just din mamma i smaken.

Här hittar du alltid ett brett utbud av presentboxar fyllda med gott och spännande innehåll. Vad sägs om en box med choklad och godis? Te och kaffe? Trisslott eller biobiljett? Vi har flertalet färdigkomponerade presentboxar som passar alla smaker.

Presenter till mamma

Är mamma superhjälten i familjen som alltid ställer upp? Bjöd hon dig på en fin middag i veckan? Hjälpte hon till med flytten? Eller fyller hon kanske år? Tillfällena då mamma kan hyllas är alltid många. Så överraska din mamma med en present från Godisboxen!

Såhär funkar Godisboxen: Du väljer den presentbox som du tror att din mamma tycker bäst om. Välj ett av våra härliga motiv, eller ladda upp ditt eget personliga motiv. Skriv en trevlig hälsning och ange leveransadress och önskad leveransdag. Presentboxen skickas sedan iväg och landar direkt i din mammas brevinkast eller brevlåda.

Motiv till mamma

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.