Choklad för stora och små

Choklad har sedan urminnes tider varit en populär godsak som kommit att bli en storsäljare världen över, likväl hos Godisboxen. I Sverige konsumerar vi närmare 7 kilo choklad per person och år, vilket motsvarar en 8:e plats på världsrankingen. Ingredienserna är naturligtvis väldigt skiftande men består vanligtvis av kakao, smör, socker och mjölk.

Kexchoklad, Plopp eller Marabou hittas i gotteskåpet i praktiskt taget varje svenskt hem. Det passar perfekt som sötsak till barnkalaset, bröllopet, 20-årsfesten eller barndopet och är en vinnare oavsett tidpunkt på året. Fyll julstrumporna med praliner eller toppa påskägget med en blandning av Snickers, Bounty och Geisha. Du kanske till och med vill skicka choklad som present? I så fall erbjuder Godisboxen många olika chokladsorter i box!

Go & Glá. Så klart- kexchoklad! Den rutiga är ohotad i toppen.

Dubbelnougat. Två lager. Dubbel njutning. Och tvåa på listan

Mmm… Oavsett med eller utan hasselnöt så hittar Marabous varianter en plats nära toppen.

Godisboxar med choklad

Choklad finns i en mängd olika varianter. Ska den var ljus, mörk eller vit? Ska det vara en chokladkaka, en pralin eller en kola? Kanske en med nougatfyllning?

Hos Godisboxen hittar du ett stort utbud av choklad som passar både stora och små. Är du på jakt efter ekologisk tryffel, söta dumlekolor, klassisk marsipanchoklad eller en smarrig elefant från Bouchée? Vi har nåt för alla chokladälskare!

Ta en titt på våra färdigkomponerade chokladboxar och beställ din favorit idag! Är du osäker på vilken som är din väns favorit? Få lite hjälp på traven med vår Topp 3-lista nedan!

Passande motiv