Goda företagspresenter till kunder eller anställda med leverans direkt till mottagarna.

Letar du efter en julklapp, påskgodis, sommarpresent eller gåva från företaget till kunder, leverantörer eller anställda? Eller efter en perfekt företagsgåva till Era kunder och en annorlunda företagspresent som man minns? Då hoppas vi kunna hjälpa er!

Ett gott godis tillsammans med ett speciellt framtaget motiv (Era nyheter? Nya produkter? Eller en önskan om ett fortsatt gott samarbete – ni väljer vad ni vill kommunicera!) eller Ert företags logga, vi hjälper till med detta om ni vill. Helt enkelt ett stort, tjockt och gott vykort som företagspresent med en fin bild som uppskattas av alla.

Ta kontakt med oss, så försöker vi skräddarsy er företagsgåva och tillgodose Era behov så långt som det är möjligt.

"Vi har använt Godisboxen ett flertal gånger och är jättenöjda med både paketering och service. Det är ett perfekt sätt för oss att promota produktlanseringar och vårda våra trogna kunder på.”
Pernilla Boshuis VD MatchAds

”Vi är jättenöjda med Godisboxens tjänst, produkt och den proffsiga servicen. Vi återkommer gärna igen, när det är dax för ett nytt utskick som sticker ut!” Alexandra Rundström, Nordisk försäljningschef holiday autos

”Vi är jättenöjda med Godisboxens tjänst, produkt och den proffsiga servicen. Vi återkommer gärna igen, när det är dax för ett nytt utskick som sticker ut!” Alexandra Rundström, Nordisk försäljningschef holiday autos

Fördelar med att vända er till oss:

  • Det är enkelt för er – vi sköter hela utskicket! Frakt ingår alltid i våra priser.
  • Stick ut! Skicka en snygg presentförpackning med er egen profil på locket – en gåva som syns!
  • Motivet på boxen stärker ert varumärke i kommunikationen och skapar uppmärksamhet.
  • Godis är gott och att få en godisbox är en väldigt positiv upplevelse. Vi levererar bara kvalitetsgodis.

Vi har även XL-boxar

Förutom vår vanliga storlek på godisbox (anpassad för 1-2 pers, perfekt som påskgodis eller julklapp för dina personliga kundkontakter eller till anställda, se godisboxar här), så har vi nu även godisboxar för era större kunder och viktiga samarbetspartners, med en storlek som är perfekt för att ställas fram i ex. reception eller fikarum. En stor, välfylld  godisbox med ert motiv på boxens ovansida, blir ju en personlig påskpresent, julklapp eller företagspresent till dem ni vill tacka för ett gott arbete eller samarbete. Helt enkelt som en god påskgåva eller julklapp till kunder, leverantörer och partners.

Välj önskat innehåll bland vårt kvalitetsgodis, tänk på hur ni skulle utforma ert budskap i ett motiv (260 x 190 mm, gärna 300 dpi. Vi hjälper er gärna med ett kostnadsfritt förslag utifrån era önskemål) på godisboxen och skicka oss en förfrågan!

Vi svarar snabbt och vi är alltid snabba med leveranser – bara att maila oss eller slå oss en signal!

Kontakta Fredrik på tel: 0735-007622 eller fredrik@godisboxen.se

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.