2021-11-30

Snart är det jul igen! Vad sägs om lite goda julboxar?

Julen har flyttat in hos oss. 🎄 Men glöm inte..

Det är lugnt, ingen stress. Vi ville mest berätta att vårt jullager håller på att fyllas på. Och vill du fixa julklappen redan nu, så kan du ju göra det. För du väljer själv önskat leveransdatum. Och då får du också mer tid över till att mumsa pepparkakor och dricka glögg istället. Våra julklappsboxar hitta du här.

Men du, en annan sak. Glöm inte bort födelsedagarna i julstöket.

För det är nog lätt att känna sig bortglömd när man fyller år mitt bland lucköppningar, julskinka-griljeringar och julbak. Så ta en liten stund och beställ födelsedagspresenten här, så blir det gjort och den som ska firas känner sig ihågkommen. Och sen kan du återgå till att njuta av Triads "Tänd ett ljus" och slå in dina klappar i lugn och ro. (Om du inte samtidigt vill passa på att skicka dem också i box? 😉)

Men som vanligt, även om vi gillar våra boxar, så vill vi mest uppmuntra till kärlek. Och omtanke. Det var ju faktiskt också den stora anledningen till att vi började vår resa med företaget. För det är lätt att tappa fokus, bland alla svarta fredagar och cyber-måndagar, på det som är det viktiga i livet. Och att visa just kärlek och omtanke behöver ju inte kosta en spänn. Dessutom tror vi stenhårt på, att delad glädje är dubbel glädje. Att göra någon glad gör också dig glad. Testa! Ett samtal till saknade vännen, en kul Snap-filter bild till farmor eller en extra varm kram till någon som behöver det kan göra mycket. För oss alla.

Ha det gott och God Jul! 🎅

/Fredrik