Ladda upp eget motiv

Här kan du enkelt ladda upp ett eget motiv till din godisbox. Ett fint foto eller en egen illustration! Storleken på motivet är 190 x 140 mm, liggande eller stående format. (Eget motiv kostar inget extra!)

Tidigare vinnare i veckans motiv

Vinnare v.38

Nappar det? Sommarbild som vi definitivt nappar på, grattis Louise! Snart får du en alldeles egen "Äppelpaj i box" hem i brevlådan.

Vinnare v.37

Den bilden och utsikten vill vi såklart belöna! Stort grattis Sara, "Sweetheartboxen" är på väg inom kort.

Vinnare v.36

Up in the air! Din fina bild Anna, ger dig lite gott rakt ner i brevlådan. Stort grattis, "Nutellaboxen" är snart hos dig!

Vinnare v.35

En riktigt mysig kram på box! Grattis Louise, din fina bild gör dig till veckans vinnare och "kryddigaboxen" finns snart att hämta i din brevlåda.

Vinnare v.34

Med kärlek i neon! Härlig och kul bild, som belönas. Grattis Martin! Vi ordnar en "Skeppohojbox" plus tillvalet 2st Triss som kommer hem till dig.

Vinnare v.33

Hjälp...vad söt! Helt ljuvlig bild, självklart ska du få lite ljuvligt gott hem till dig, Lovisa. Stort grattis, en "Födelsedagsboxen" är på G!

Vinnare v.32

Vilken fin fjärilsbild! Självklart ska det belönas med gott, massor av grattis till dig Irene! Vi fixar en "Bags-in-box" hem till dig.

Vinnare v.28

Storfiskaren fångad på bild. Härligt foto som vinner veckans tävling, Grattis Annica! Vi skickar "God och turboxen" hem till dig, inom kort.

Vinnare v.27

En vacker dag på en vacker plats. Det belönar vi med att göra insidan av brevlådan vackrare hos Jamie, stort grattis! Snart landar "Lyxboxen" hos dig.

Vinnare v.26

En fantastisk och blommig sommarbild! Tack Inga-Maj för bidraget och stort grattis, en "Tackboxen" kommer till dig.

Vinnare v.25

Ett riktigt härligt midsommar-motiv vinner såklart midsommar-veckans pris. Grattis Evelina, "Hemmamysboxen" kommer till dig!

Vinnare v.24

Härliga minnen samlade på en bild! Vi samlar ihop en "Blingboxen" till dig Merethe, massor av grattis!

Vinnare v.23

Underbar bild från Dagen med stort D. Självklart vill vi förlänga firandet, så vi skickar en "lyxiga turboxen" till dig Emma. Stort grattis!

Vinnare v. 22

Urgullig sömntuta ger såklart urgod vinst. Grattis Lana, snart dyker det upp en "Mom´s-happybox" i din brevlåda!

Vinnare v.21

En underbar, rolig och färgglad bild som belönas med "Kärleksfulla boxen". Stort grattis Ekaterina och tack för bidraget!

Vinnare v.20

En huvudbonad så god som någon. På tal om gott; grattis Beatrice! "Hemmamysboxen" är snart på väg till dig.

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.