Ladda upp eget motiv

Här kan du enkelt ladda upp ett eget motiv till din godisbox. Ett fint foto eller en egen illustration! Storleken på motivet är 190 x 140 mm, liggande eller stående format. (Eget motiv kostar inget extra!)

Tidigare vinnare i veckans motiv

Vinnare v.9

Ett riktigt snyggt och personligt födelsedags-motiv. Så stort grattis Pernilla, det belönar vi med en "Gåvoboxen" hem till dig!

Vinnare v.8

Alla vet ju hur en solkatt ser ut, men nu vet vi också vad en solhund är! Grattis Sara, ett coolt motiv som ger en "Kryaboxen" i vinst.

Vinnare v.7

Detta klockrena Alla ♥-sdags-motivet för kärlek på box, belönar Magnus med "Sweetheartboxen" + 2 Triss. Grattis!

Vinnare v.6

En "God & turboxen" + 1 Triss blir vinsten till Marlene för detta stämningsfulla och vackra motiv. Grattis säger vi!

Vinnare v.5

Ett superfint superhjältemotiv på boxen! Grattis Mia, en "Kinderbox" med tillval Shero-reflex är snart på väg till dig.

Vinnare v.4

Man blir allt annat än sur när man ser denna bild och inte ens en "Surisboxen" hem till Anna, tror vi kan ändra på det 😊 Stort grattis!

Vinnare v.3

Härlig kompisbild som ger beställaren Jennie en likadan box som mottagaren fick, en "Kryabox"! Grattis!

Vinnare v.2

Den som väntar på något gott… Söt väntansbild som ger Therese vinsten "Kryddigaboxen", stort grattis!

Vinnare v.1

Alla får ju leka herren på täppan i vackert vinterlandskap 😊 Grattis Maria, "God Julboxen" + 1 Triss belönar vi dig som tack för bilden!

Vinnare v.52

Alla känslor ska uttryckas och allt är inte kul som glimmar. Men sött ändå. Tack för kul bild Fanny och grattis till "Julklappsboxen" + 1 Triss.

Vinnare v.51

Tomtemor och Tomtefar – härliga julhälsningar i box! Grattis Kristina, "Chansboxen" och 2 st tillvals-triss kommer snart till dig!

Vinnare v.50

Söt present-öppnare på presenten i box, vi smälter såklart! Och grattar Ronja till veckans vinst, "Veganboxen" är på ingång!

Vinnare v.49

En digitaliserad, härlig gammal bild för roligt syfte, we like. Stort grattis Pernilla, vi ordnar en "Chansboxen" hem till dig!

Vinnare v.48

Roligt egengjort julkort – perfekt som motiv. Och perfekt som vinnare, massor av grattis till en "x-masboxen" som snart landar hos dig, Caroline!

Vinnare v.47

Stark kärlek! Och kul foto som är vår vinnare denna vecka, stort grattis Beatrice! En "Lyxiga turboxen" är på gång till dig.

Vinnare v.46

Härlig familje-selfie som belönas med den lika härliga "Klöverboxen"! Stort grattis Anna!

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.