Ladda upp eget motiv

Här kan du enkelt ladda upp ett eget motiv till din godisbox. Ett fint foto eller en egen illustration! Storleken på motivet är 190 x 140 mm, liggande eller stående format. (Eget motiv kostar inget extra!)

Tidigare vinnare i veckans motiv

Vinnare v.1

Alla får ju leka herren på täppan i vackert vinterlandskap 😊 Grattis Maria, "God Julboxen" + 1 Triss belönar vi dig som tack för bilden!

Vinnare v.52

Alla känslor ska uttryckas och allt är inte kul som glimmar. Men sött ändå. Tack för kul bild Fanny och grattis till "Julklappsboxen" + 1 Triss.

Vinnare v.51

Tomtemor och Tomtefar – härliga julhälsningar i box! Grattis Kristina, "Chansboxen" och 2 st tillvals-triss kommer snart till dig!

Vinnare v.50

Söt present-öppnare på presenten i box, vi smälter såklart! Och grattar Ronja till veckans vinst, "Veganboxen" är på ingång!

Vinnare v.49

En digitaliserad, härlig gammal bild för roligt syfte, we like. Stort grattis Pernilla, vi ordnar en "Chansboxen" hem till dig!

Vinnare v.48

Roligt egengjort julkort – perfekt som motiv. Och perfekt som vinnare, massor av grattis till en "x-masboxen" som snart landar hos dig, Caroline!

Vinnare v.47

Stark kärlek! Och kul foto som är vår vinnare denna vecka, stort grattis Beatrice! En "Lyxiga turboxen" är på gång till dig.

Vinnare v.46

Härlig familje-selfie som belönas med den lika härliga "Klöverboxen"! Stort grattis Anna!

Vinnare v.45

Fars dags-veckan hyllar vi en fin "du och jag"-bild! Grattis till dig Malin, "Pralinboxen" o 2st Triss landar snart i brevlådan.

Vinnare v.44

Länge leve kärleken! Supercool bröllopsbild ger supergod box. Stort grattis Anna, "Hjärteboxen" kommer snart hem till dig.

Vinnare v.43

Härlig krya på dig-bild som förtjänar veckans vinst. Så snart är en "Sweetheartbox" hos dig Elin, stort grattis!

Vinnare v.42

Kreativt och kul, precis som vi gillar! Snyggt och grattis Millan, klart att du ska få en "Toppenboxen" hem till dig.

Vinnare v.41

Fika på toppen är toppen! Och denna härliga bild belönas såklart, massa grattis Karin! En "Lovely blackbox" är på g till dig.

Vinnare v.40

Hur söta?? Ursöta och betydligt sötare än innehållet i vinsten. Stort grattis Zinver, en "Blackbox" kommer till dig med posten.

Vinnare v.39

Yeah! Rocka vinsten! Stort grattis till Marie som tar hem vinsten denna vecka. En God & Turbox kommer snart till dig.

Vinnare v.38

Nappar det? Sommarbild som vi definitivt nappar på, grattis Louise! Snart får du en alldeles egen "Äppelpaj i box" hem i brevlådan.

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.