Födelsedagspresent som skickas direkt till mottagarens brevlåda

Födelsedagspresent

Födelsedagspresent till din speciella mottagare, oavsett vem han eller hon är, hittar du här. Letar du efter en rolig och personlig present till den som fyller år? Dessutom med snabb leverans? Det är ju inte alltid så lätt att hitta rätt, men hos oss hittar du massor av bra förslag!

Goda födelsedags­presenter

Kanske känns det svårt? Att vara fantasifull, kreativ och personlig, samtidigt som tiden ofta är knapp. Men det behöver det ju inte vara! Det är verkligen superenkelt och ger en fin, personlig känsla som kommer värma mottagaren länge. Ett härligt foto på er tillsammans skulle det ju bli perfekt som bild på godisboxen och ett födelsedagskort och födelsedagspresent att spara länge i bokhyllan.

Med en egen bild blir födelsedagspresenten väldigt personlig!

Med en egen bild blir födelsedagspresenten väldigt personlig!

Present till den som fyller år

En personlig födelsedagspresent som sticker ut!

Och gör den du gillar, riktigt glad. Fira med sång, hurra, kalas och kärlek om du kan. Men det är inte alltid det går, att uppvakta på plats. Och då är det ju toppen att du ändå kan visa att du tänker på den som ska hyllas. Så kolla in våra tips på födelsedagspresent, beställ din favorit med snabb leverans och gratta med både gott och roligt!

Vill du skicka en gåva som är fylld med mottagarens favoritgodis och kanske även en trisslott, biobiljett eller något annat fint tillval? Vi har tagit fram presentboxar med de mest populära godissorterna och dessutom erbjuder vi bra med tillvals-möjligheter för dig som vi köpa en mer exklusiv gåva med bl a handkräm, presentkort och strumpor som, förutom ovan nämnda, finns att välja till. Att hitta en perfekt födelsedagspresent till den som ska firas är inte alltid det enklaste, men våra godisboxar uppskattas av de flesta. Och med alla kombinationer och tillval vi har, oavsett om man gillar choklad eller annat gott eller vill toppa boxen ytterligare, så hittar du förhoppningsvis den perfekta presenten för just den du vill gratulera. Och med snabb leverans och fri frakt inom Sverige, så hoppas vi kunna övertyga dig att överraska din vän med någon av våra goda presentboxar.

Men det här är bara tips på presenter, du väljer såklart själv den som passar födelsedagsbarnet bäst! Vad gillar den du vill gratulera? Så kika på vårt stora utbud och alla de alternativ som finns för den där fina gratulationen. Och oavsett om du tänker dig en dyr eller billig present; glöm inte att säga grattis, omtanken är ändå det viktigaste.

Välj också ett av våra motiv, som pryder boxens framsida. Eller varför inte ladda upp ett eget foto som motiv, så blir det verkligen en gåva utöver det vanliga! Kanske en fin bild på dig tillsammans med den du vill fira? Eller varför inte en tårta, om du inte hinner baka själv!

Födelsedags­motiv

Glöm inte heller att skriva en grattishälsning, som vi sätter på boxens insida, bara för din vän att se… Vi skickar din box för leverans på den dagen du önskar och den du gillar får en överraskning rakt ner i brevlådan, på det allra godaste sättet.

Kika på våra härliga alternativ för förslag på en gåva som passar din vän bäst. Fina grattis motiv för gratulationen har vi såklart också, om du inte vill använda en egen bild för din godisbox. Så kolla gärna bland våra födelsedagskort vad som skulle passa, det finns allt från färgsprakande grattis-fyrverkerier till mer stillsamma bilder med fina blommor att välja bland.

Beställ din födelsedagspresent redan idag!

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.