2020-10-09

Fars dag 2020 närmar sig

Fars dag 2020 närmar sig, 8 november är det dags. Letar du present till pappsen, så har vi såklart lite tips och förslag kring det.

Våren kom och förändrade världen. Att mötas fysiskt blev inte lika självklart och vi fick lära oss vad avståndsfika är. Vi hade ju alla hoppats att det bara skulle vara ett tillfälligt stopp i vårt sociala liv, men så blev det inte utan inskränkningarna i vårt sätt att vilja leva finns kvar och kommer så förmodligen att bli, ett bra tag till. Skönt dock, att så länge vi fortsätter tänka en extra gång och använda sunt förnuft, så kan vi leva, med tanke på omständigheterna, ganska normalt. Extra glädjande också, att våra utsatta grupper som ex. äldre, nu får en chans att se sina anhöriga igen!
Men en sak som inte förändrats är ju att vi vid samma tid varje år firar pappa. Sen kan ju själva firandet komma att påverkas. Men att han som varit en viktig del i livet som förebild, läxhjälpare och fotbolls-skjutsare, förtjänar lite extra omtanke känns ganska självklart. Och kan ni inte ses, så hjälper vi såklart gärna till att förmedla din pappa-kärlek. Och vad passar då bättre än vår senaste nyhet bland farsdagspresenter; en riktig Super Dad-box till superpappan, helt enkelt! Och vi har ju massor av andra härliga och goda boxar, att välja bland såklart om inte just den passar din pappa. Kolla in dem här: Farsdagsboxar

Men present eller ej, kärlek och omtanke är ju som alltid det viktigaste. Så ge honom lite extra av det den 8 november.
För övrigt hoppas jag ni får en fin höst och fortsätter att vara rädda om er!

/Fredrik