2019-05-08

Mors dag 2019. Dags för present?

Mamma. Säg det ordet och väck tusen associationer. Minnen från barndomen rusar genom huvudet. Ett höjt, varnande ögonbryn. Ett samtal tänkt att vara livsförberedande. En omfamning precis i rätt ögonblick. En känsla förknippad med henne sprider sig blixtsnabbt i hela kroppen. Trygghet. Värme. Kärlek. Respekt. Band knutna från födseln.

Eller så har man träffat en mamma i livet som man inte har biologiska band till, men som alltid funnits på samma sätt som en mamma borde. Som gjort att du vågat slänga dig in i alla utmaningar som kastats mot dig, men där hon skapat en grund som gör att du alltid står säker vad du än möter. Hon som gett dig förutsättningarna för att kunna älska vidare.

Det är just den idolen, förebilden, superhjälten som ska firas på Mors dag 2019, 26/5. Vi har tagit fram morsdagspresenter för alla olika mammor där ute, så jag hoppas du hittar någon som passar just DIN. Självklart tillsammans med din fina kärleks-hälsning som sitter inuti godisboxen.

Men som vi alltid säger: Godisbox eller inte; det viktigaste är ändå att du berättar för henne vad hon betyder för dig och hur viktig hon är i ditt liv. För det är hon värd.

Ha det gott!
/Fredrik