Skicka choklad som present

Skicka choklad med hjälp av Godisboxen, som en present och överraskning till någon du gillar. Vi har ett stort utbud; ljus, vit &  mörk choklad. Du kan också skicka choklad som är rättvisemärkt och ekologisk med riktigt fin kakao, för dina mottagare som uppskattar den omtanken. Dessutom alltid fri frakt.

Så för en god leverans direkt till brevlådan hos din mottagare finns det fullt av alternativ när du vill ge en gåva. Trots att du inte har möjlighet att lämna över den personligen. Vi sänder den till ditt önskade datum och det enda du behöver göra, är att hitta rätt kombination som passar just din vän. Så skicka choklad till någon som ska uppskattas med det bästa han eller hon vet! Och njut av vetskapen att du gjort någon du gillar riktigt glad.

Fina presenttips när du vill överraska den som gillar choklad

Här är några av våra mest populära boxar när du vill skicka choklad. När du väljer motiv har vi många att välja på, men kanske mottagaren blir gladast av att även motivet är “i choklad” :-) Och frakten och den personliga presentboxen ingår ju alltid i priset, så förhoppningsvis hittar du en box som passar just din vän.

Chokladboxar

Några tips på motiv

Vi har helt enkelt något för alla de som älskar choklad så gör någon glad med en godisbox som innehåller just din favorits favorit. Det går också utmärkt att kombinera med våra tillbehör som gör presenten ännu vassare. Vi har härliga kombinationer som passar de allra flesta, oavsett tycke och smak. Varför inte välja lite goda matlagningskryddor till den som älskar att laga mat och fin mörk choklad, med hög kakaohalt och smaksatt med seasalt eller blueberry. Eller så kan du välja att skicka choklad till bioälskaren, där biljetterna medföljer och som kan användas till spännande premiärer. Eller, förutom att njuta av innehållet, så kanske en stunds triss-skrap kan ge en extra krydda?

Skicka choklad i din godisbox redan nu med leverans utifrån ditt önskade datum och låt vännen få en riktigt glad överraskning i brevlådan! Så fundera på vem som skulle uppskatta en riktigt god hälsning och beställ direkt hos oss. Dessutom kommer chokladen i en fin, personlig och kärleksfull box. Just nu har vi dessutom en spännande choklad från Malmö Chokladfabrik, ett samarbete som vi hoppas kommer bli ett uppskattat alternativ.

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.