Skicka choklad som present

Skicka choklad med hjälp av Godisboxen, som en present och överraskning till någon du gillar. Vi har ett stort utbud av ljus, vit och mörk choklad. Vi har även choklad som är rättvisemärkt och ekologisk med riktigt fin kakao, för dina mottagare som uppskattar den omtanken.

  • Alltid fri frakt
  • Alltid med ditt valda motiv och din personliga hälsning
  • Du väljer önskat leveransdatum, då boxen delas ut i mottagarens brevlåda

Här är några av våra mest populära boxar när du vill skicka choklad:

Chokladboxar

Fina presenttips när du vill överraska den som gillar choklad

När du väljer motiv har vi många att välja på, men kanske mottagaren blir gladast av att även motivet är “i choklad” :-) Eller för en mer personlig touch; ladda upp en fin bild på din "choco-lover" som blir motivet på boxen. Frakten och den personliga presentboxen ingår ju alltid i priset, så förhoppningsvis hittar du en box som passar just din vän.

Några tips på motiv

Vi har helt enkelt något för alla de som älskar choklad, så gör någon glad med en godisbox som innehåller just din favorits favorit.

Det går också utmärkt att kombinera med våra tillbehör som gör presenten ännu vassare. Vi har härliga kombinationer som passar de allra flesta, oavsett tycke och smak. Varför inte välja lite goda matlagningskryddor till den som älskar att laga mat och fin mörk choklad, med hög kakaohalt och smaksatt med seasalt eller blueberry. Eller så kan du välja att skicka choklad till bioälskaren, där biljetterna medföljer och som kan användas till spännande premiärer. Eller, förutom att njuta av innehållet, så kanske en stunds triss-skrap kan ge en extra krydda?

Skicka choklad i din godisbox redan nu med leverans utifrån ditt önskade datum och låt vännen få en riktigt glad överraskning i brevlådan! Så fundera på vem som skulle uppskatta en riktigt god hälsning och beställ direkt hos oss. Dessutom kommer chokladen i en fin, personlig och kärleksfull box. Just nu har vi dessutom en spännande choklad från Malmö Chokladfabrik, ett samarbete som vi hoppas kommer bli ett uppskattat alternativ.

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.