Dags att fira mamma - Mors dag 30 maj.

Snart är det mors dag igen - vi laddar för fullt med kärleksfulla presenter till alla underbara mammor därute!

Morsdagspresent. Alltid lika svårt. Du vet vad du vill säga, men kanske inte hur. För du vill ju gärna att hon verkligen ska förstå hur mycket hon betyder, hur mycket kärlek hon förtjänar och hur viktig hon är för dig. Men kanske gör vi det lite för krångligt egentligen? Är det inte just att säga allt det där som är det viktiga? Så gå på känslan mer än att försöka hitta den perfekta presenten till mamma! Att hon uppmärksammas och hyllas för den hon är, att hon får lite extra kärlek på Mors dag, att hon får njuta av en alldeles egen dag. Det är det som räknas.

Tips till mors dag
Vi har förstås en massa tips på morsdagspresenter som vi hoppas och tror att just din mamma kommer att älska, om du vill överraska henne med en liten present. Den största wow-effekten får du med ett personligt foto på din presentbox. Så ta dig lite extra tid att leta fram den där bilden på dig, familjen eller dig och mamma tillsammans. Det är superenkelt att ladda upp ett eget foto som hamnar på godisboxens ovansida och det kostar förstås inget extra.

Ser du framför dig hur mamma plockar upp posten ur brevlådan och får syn på den kärleksfulla bilden - du kanske kan ana hennes min? 😊 Du kan förstås också välja ett av våra färdiga mors dag motiv till boxens omslag – alla med kärleksfulla hälsningar till mor.

Ha det gott!

/Fredrik