Vinn en likadan box till dig själv!

Använder du en egen bild/foto som motiv till din godisbox? Ta då chansen, att vara med i vår tävling ”Veckans motiv”, där vi varje vecka väljer ut en av veckans roligaste/finaste/sötaste bild och belönar ägaren med samma box som man beställt (Har du beställt flera olika boxar, så får du välja vilken du vill ha till dig själv)

Enkla regler:

  • Klicka i rutan ”Jag vill delta i tävlingen Veckans motiv”
  • Självklart måste det vara en egentagen eller egengjord bild. Du kan inte tävla med lånad bild!
  • Du accepterar att vinnarbilden kan komma att publiceras på godisboxen.se, vår Facebooksida och på vårt Instagram-konto under #veckansbildgodisboxen

Följ oss på Facebook.com/godisboxen och på Instagram.com/godisboxen, så missar du inget och får samtidigt smarriga presenttips och nyheter.

Lycka till!

Godisboxens stora jultävling 2016 är tillbaka!

Du tävlar med ditt bästa juliga foto och kan vinna julhälsningar/julklappar till nära & kära och dessutom har du chans att få hem Mega-Julklapps-boxen till dig själv!

Alla deltävlingar är nu avslutade och vinnarna utsedda, så nu återstår bara att utse vinnaren av finalen som avgörs den 15/12 2016.

Så ta chansen och var med!

1. Ditt bästa/roligaste/sötaste/galnaste juliga foto blir ditt bidrag i denna tävling. Tävlingen består av 3 deltävlingar och en final. Du kvalificerar dig till finalen genom att vinna en av deltävlingarna.

Välj något av följande sätt att delta:

Följ oss och lägg upp din bild på vår Facebooksida: facebook.com/godisboxen

(Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon form av stöd från Facebook)

Eller på Instagram där du taggar ditt bidrag med #godisboxenjultävling

(För att kunna tävla måste ditt Instagram-konto vara öppet. Kolla i inställningar att det är inställt på off-läget i ”photos are private”. Detta för att ditt bidrag ska vara synligt för juryn)

Har du varken Facebook eller Instagram kan du maila ditt bidrag till emelie@godisboxen.se
Ange “tävlingsbidrag” i ämnesraden i mailet.

2. Skriv en kort mening om fotot och varför du tycker att just ditt bidrag ska vinna.

3. Du deltar med ditt foto i den deltävling som står på tur, för en chans att kvalificera dig till den stora finalen. Du får bara ställa upp med ett foto per deltävling och samma foto får bara användas vid ett tävlingstillfälle. Men självklart får du delta och skicka in olika bidrag till alla deltävlingar!

4. Det är inget krav att dela tävlingen på ex. blogg eller facebook, men det är såklart ett plus och något vi gillar :-)

5. På följande datum utser vi en deltävlingsvinnare: 30/11, 5/12 och 11/12. Dessa bidrag publiceras här på sajten och på vår facebook-sida och Instagram. Deltävlings-segrarna möts sedan i en final och den 15/12 kommer vi utse finalvinnaren som får hem Mega-julklapps-boxen att njuta av lagom till jul!

6. Deadline för att skicka in bidrag till deltävlingarna är kl 23,59 på ovan nämnda datum.

Vinster

En stor, svart kvalitetsväska med trycket: Box-in-bag och Godisboxens logga innehållandes riktigt mycket gott godis, både från vårt ordinarie sortiment och julsortimentet! Dessutom fyra biobiljetter till valfri SF film (gäller för valfri film på SF´s biografer).

Deltävlingsvinster (3 st) Bidrag som vinner en delfinal och därmed kvalificerar sig till den stora finalen, vinner boxar till ett värde av max 650:- på godisboxen.se som får skickas till valfria mottagare (inom Sverige). Ditt foto blir såklart motivet på dessa boxar!

Vinnare deltävling 1: Grattis Kristin Nilsson! Du vinner valfria godisboxar till valfria mottagare (max värde av 650:- ). Dessutom är du kvalificerad till den stora finalen, där du har chans att ta hem MEGA-julklappsboxen! Juryns motivering: “För att med en skön min beskrivit besvikelsen man kan känna när julklappen inte är en godisbox” – perfekt som motiv på Godisboxar :-)

Vinnare deltävling 2: Grattis Anna Ökvist! Du vinner valfria godisboxar till valfria mottagare (max värde av 650:- ). Dessutom är du kvalificerad till den stora finalen, där du har chans att ta hem MEGA-julklappsboxen! Juryns motivering: “En härlig julglädje-spridande bild” – gör sig också fint som motiv på Godisboxar!

Vinnare deltävling 3: Grattis Linda Lindqvist! Du vinner valfria godisboxar till valfria mottagare (max värde av 650:-). Dessutom är du kvalificerad till den stora finalen, där du har chans att ta hem MEGA-julklappsboxen! Juryns motivering: “Vem skulle inte skratta gott om man fick detta motiv som julkort? Och vi gillar att skratta!”

Tävlingsregler

Du måste äga rätten till bilden du skickar in. Att använda andras bilder är att bryta mot upphovsrättslagen. Du har som tävlande ansvar för att bilden inte innehåller Copyright-skyddat material eller bryter mot eventuella regler och lagar.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Bor du utanför Sverige står du själv för frakten vid eventuell vinst.

Se till att du skickar ditt tävlingsbidrag från en mail du använder ofta för att vid vinst kunna svara omgående (inom 3 dagar). Använder du Facebook eller Instagram når vi dig genom de kanalerna. Vid uteblivet svar kan vinstpriser komma att omfördelas. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter. Juryns beslut och resultat i omröstningar kan inte överklagas. Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon from av stöd från Facebook.

Alla vinnande (deltävling och final) foton publiceras på www.godisboxen.se med juryns motivering samt ditt namn och staden du är från. Alla finalister och vinnare kommer också att publiceras i vårt nyhetsbrev (anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!) och på facebook.com/godisboxen

Stort lycka till!

/Godisboxarna

Godisboxens Påsktävling

Tävlingsdags! Vad sägs om att lagom till påsk få hem en hel väska fylld med godis!?

Priset är en box-in-bag, dvs en väska fylld med godis, 2 biobiljetter, ett presentkort på valfri prenumeration hos Tidningskungen och 2 Triss!

Så här tävlar du:

1. Gilla godisboxen.se på Facebook (länk här)

2. Kommentera inlägget med svar på frågan: Vilken form tycker vi på Godisboxen att ”påskäggen” ska ha?

3. Lämna också en kort eller kul motivering till varför du vill vinna!

4. Det är inget krav att dela tävlingen på ex. blogg eller Facebook, men det är såklart ett plus och något vi blir glada för!

Tävlingen avslutas 13 april klockan 23.59. Stort lycka till!

Tävla här

Om priset

En stor, svart kvalitetsväska med trycket: Box-in-bag och Godisboxens logga innehållandes riktigt mycket gott godis, både från vårt ordinarie sortiment och påsksortimentet! Dessutom två biobiljetter till valfri SF film och en prenumeration på valfri tidningsprenumeration som bokas via tidningskungen.se. Vi lägger även till 2 Trisslotter för spänningens skull!

Villkor

På måndagen den 14 april utser en jury vinnaren som presenteras på Facebook, i vårt nyhetsbrev och här på tävlingssidan. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från godisboxen.se. Juryns val baseras på rätt svar på frågan, och bäst motivering. Juryn avgör vem som vinner och deras beslut kan inte överklagas. Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon from av stöd från Facebook.

Nu är vinnaren korad i Godisboxens stora jultävling!

Vi på Godisboxen vill framföra ett MEGA grattis till Yvonne Stening (deltävling 1), som tar hem MEGA julklappsboxen lagom till jul! Fotot förmedlar en befriande och avslappnad inställning till julen och allt vad den innebär – tänk va skönt att vara hund! Så nu får Yvonne njuta av massa julgodis, spännande Triss-skrap, och några biobesök.

Tack till alla er som deltagit i tävlingen! Det har varit ett roligt arbete (men mycket tufft att välja bland bidragen) att se alla era fina juliga foto! Men alla passar ju utmärkt som motiv på julboxar 🙂

Ha det nu så gott, så hörs vi om inte förr, inför nästa tävling visst?

/Godisboxarna

Alla 3 deltävlingar är nu avslutade och vi väntar bara på att finalisten ska utses…det får vi reda på den 13/12!

Du tävlar med ditt bästa juliga foto och kan vinna julhälsningar/julklappar till nära & kära och dessutom har du chans att få hem Mega-Julklapps-boxen till dig själv!

Så ta chansen och var med! -Sista deltävlingen avgörs 11/12!

Vinster

Finalpris 2 kg julgodis, 4 st Biobiljetter från SF (gäller för valfri film på SF´s biografer), och 4 st Trisslotter (med vinstchans på 100 000:- i månaden i 25 år)

Deltävlingsvinster (3 st) Bidrag som vinner en delfinal och därmed kvalificerar sig till den stora finalen, vinner boxar till ett värde av max 600:- på godisboxen.se som får skickas till valfria mottagare (inom Sverige). Ditt foto blir såklart motivet på dessa boxar!

Vinnare deltävling 1: Grattis Yvonne Stening! Du vinner valfria godisboxar till valfria mottagare (max värde av 600:- ). Dessutom är du kvalificerad till den stora finalen, där du har chans att ta hem MEGA-julklappsboxen! Juryns motivering: ”Alla imponeras inte av att användas som motiv för julkorten, när fel blir humor” – perfekt som motiv på Godisboxar :-)

Vinnare deltävling 2: Grattis Katrin Nymberg! Du vinner valfria godisboxar till valfria mottagare (max värde av 600:- ). Dessutom är du kvalificerad till den stora finalen, där du har chans att ta hem MEGA-julklappsboxen! Juryns motivering: ”En fin rad av tomtar i olika generationer och former som förmedlar julglädje” – härligt motiv till godisboxar!

Vinnare deltävling 3: Grattis Djuro Lipic! Du vinner valfria godisboxar till valfria mottagare (max värde av 600:- ). Dessutom är du kvalificerad till den stora finalen, där du har chans att ta hem MEGA-julklappsboxen! Juryns motivering: ”Med kärlek och kreativitet återskapade farfar sin egen saga berättad för barnbarnen, om det magiska godishuset”

Såhär tävlar du

1. Ditt bästa/roligaste/sötaste/galnaste juliga foto blir ditt bidrag i denna tävling. Tävlingen består av 3 deltävlingar och en final. Du kvalificerar dig till finalen genom att vinna en av deltävlingarna.

Välj något av följande sätt att delta:

Maila ditt bidrag till fredrik@godisboxen.se
Ange “tävlingsbidrag” i ämnesraden i mailet.

Lägg upp din bild på vår Facebooksida: facebook.com/godisboxen

(Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon from av stöd från Facebook)

Eller på Instagram där du taggar ditt bidrag med #godisboxenjultävling

2. Skriv en kort mening om fotot och varför du tycker att just ditt bidrag ska vinna.

3. Du deltar med ditt foto i den deltävling som står på tur, för en chans att kvalificera dig till den stora finalen. Du får bara ställa upp med ett foto per deltävling och samma foto får bara användas vid ett tävlingstillfälle. Men självklart får du delta och skicka in olika bidrag till alla deltävlingar!

4. Det är inget krav att dela tävlingen på ex. blogg eller facebook, men det är såklart ett plus och något vi gillar 🙂

5. På följande datum utser vi en deltävlingsvinnare: 30/11, 5/12 och 11/12. Dessa bidrag publiceras här på sajten och på vår facebook-sida. Deltävlings-segrarna möts sedan i en final och den 13/12 kommer vi utse finalvinnaren som får hem Mega-julklapps-boxen att njuta av lagom till jul!

6. Deadline för att skicka in bidrag till deltävlingarna är kl 23,59 dagen innan ovan nämnda datum.

Tävlingsregler

Du måste äga rätten till bilden du skickar in. Att använda andras bilder är att bryta mot upphovsrättslagen. Du har som tävlande ansvar för att bilden inte innehåller Copyright-skyddat material eller bryter mot eventuella regler och lagar.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Bor du utanför Sverige står du själv för frakten vid eventuell vinst.

Se till att du skickar ditt tävlingsbidrag från en mail du använder ofta för att vid vinst kunna svara omgående (inom 3 dagar). Använder du Facebook eller Instagram når vi dig genom de kanalerna. Vid uteblivet svar kan vinstpriser komma att omfördelas. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter. Juryns beslut och resultat i omröstningar kan inte överklagas. Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon from av stöd från Facebook.

Alla vinnande (deltävling och final) foton publiceras på www.godisboxen.se med juryns motivering samt ditt namn och staden du är från. Alla finalister och vinnare kommer också att publiceras i vårt nyhetsbrev (anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!) och på facebook.com/godisboxen

Stort lycka till!

/Godisboxarna

BOX-IN-BAG tävlingen avslutad!

Vinnaren utsedd!

Åh, vad roligt att ni är så många som varit med och tävlat – och vilka fina motiveringar vi fått in – tack!


Men det var ju en tävling, så därför ska ”bara” en vinnare koras och det blev en hård upploppsstrid ända in mot midnatt!
Det gör oss såklart glada, att flertalet av er så lätt kunde svaret på vår fråga; det ingår ju alltid motiv/eget foto, hälsning och frakt i priset på våra Godisboxar.
Och den som både kunde rätt svar på frågan och som gav oss en fin, rolig och kärleksfull motivering till ”Box-in-Bag”-väskan och allt dess innehåll var… Kristina Karlsson fd Magnusson! Fanfar och stort grattis till dig! Hör av dig till oss med din adress, så vi kan skicka ditt pris.


Vi lovar att snart återkomma med en ny bra tävling – så håll utkik!
Stort tack igen för ert engagemang – vi gillar er!
/Godisboxarna

BIG BOX-IN-BAG tävling!

Tävlingsdags! För att fira att vi fått hjälpa er glädja mottagare över hela världen i 6 år, så kör vi nu en kanontävling! Priset är en box-in-bag, dvs en väska fylld med godis, Triss och två grymma presentkort ! Så ska du bara tävla en gång i år, så är det nu…

Så här tävlar du

1. Tävla och gilla oss på Facebook.

2. Svara på frågan: Vad inkluderas i priset på våra godisboxar på sajten?

3. Berätta vem/vilka du skulle dela vinsten med och beskriv vad du skulle använda väskan till när den är tömd 🙂

4. Det är inget krav att dela tävlingen på ex. blogg eller Facebook, men det är såklart ett plus och något vi blir glada för!

Tävlingen avslutas 17 oktober klockan 23.59. Stort lycka till!

Tävla här!

Om priset vinnaren tar hem

En stor, svart kvalitetsväska med trycket: Box-in-bag och Godisboxens logga innehållandes riktigt mycket gott godis, alla sorter från vårt sortiment! Dessutom en valfri upplevelse (värde 250:-) som du/ni bokar hos upplevelse.com och en prenumeration på valfri tidningsprenumeration som bokas via tidningskungen.se. Vi lägger även till 2 Trisslotter för spänningens skull!

Villkor

På fredagen den 18 oktober utser en jury vinnaren som presenteras på Facebook, i vårt nyhetsbrev och här på tävlingssidan.Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från godisboxen.se. Juryns val baseras på rätt svar på frågan, och bäst motivering till väskans vidare användningsområde. Juryn avgör vem som vinner och deras beslut kan inte överklagas. Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon from av stöd från Facebook.

Vi gratulerar vinnaren

Stort grattis och hurra!

Av alla fina bidrag och härliga motiveringar – har nu juryn (som består av 8 st härliga bloggare, se vilka längre ner i bloggen!) utsett vinnaren i vår tävling “En dag med den jag gillar”. Stort grattis till: Cecilia som kommer att få ordna ett mysigt kaffekalas med vännerna! Tack för en fin bild och en bra motivering på hur du vill tillbringa en dag!

Vi tackar er alla för deltagandet i tävlingen och för era fina bidrag! Håll utkik efter nästa tävling…

/Godisboxarna

Tävlingen är nu avslutad och vi kommer att presentera vinnaren inom kort!

godisboxen.se presenterar - En dag med den jag gillar! (Uppdaterad)

I vår pågående tävling vinn en dag med den du gillar, så har du chansen att få spendera en hel dag precis som du vill ihop med den du gillar allra mest. Med hjälp av en bild och kommentar beskriver du hur du helst vill spendera dagen.

Vår idé var att man skulle tävla med hjälp av Instagram eftersom vi på Godisboxen precis startat upp ett konto där, för att sprida ännu mera härlig god känsla på Internet :-) Men då många hört av sig och varit ledsna över att de inte kan tävla på grund av att de saknar ett konto på Instagram, så har vi bestämt att det även går bra att maila in bilden till fredrik@godisboxen.se!

Missa inte chansen att vinna din alldeles egna perfekta dag!

Såhär tävlar du:

1) Fota en bild på något som för tankarna till det du skulle vilja göra på er dag

2) Ladda upp bilden på Instagram eller maila till fredrik@godisboxen.se

3) Tagga ditt bidrag med #godisboxentävling, om du tävlar via Instagram

4) Kommentera din bild med en förklaring till vad du vill göra på er dag

Tävlingen avslutas 14 april klockan 23.59.

Lycka till allihop!

godisboxen.se presenterar - En dag med den jag gillar!

Okej så här är det: Vi på godisboxen.se är ju riktiga suckers för kärlek och vill gärna dela med oss av våra känslor. Så därför skulle vi vilja ge dig chansen att få spendera en dag, precis som du vill ha den, tillsammans med den du gillar. Beskriv med hjälp av en bild och en kommentar för oss på Instagram hur du helst skulle spendera dagen med din favoritperson. Du har då chansen att vinna just precis det. Kanske en middag på härlig restaurang, ett avslappnande besök på spa, ett galet bungyjump eller gå och hälsa på djuren på Kolmården. Det är helt upp till dig!

Såhär tävlar du:

Tävlingen sker via Instagram så för att tävla måste man ha ett Instagramkonto.

1) Fota en bild på något som för tankarna till det du skulle vilja göra på er dag

2) Ladda upp bilden på Instagram

3) Tagga ditt bidrag med #godisboxentävling

4) Kommentera din bild med en förklaring till vad du vill göra på er dag

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #godisboxentävling godkänner du tävlingens regler och villkor och bilden kan komma att användas i Godisboxens andra kanaler som Facebook och hemsida. För att kunna tävla måste ditt Instagram-konto vara öppet. Kolla i inställningar att det är inställt på off-läget i ”photos are private”. Detta för att ditt bidrag ska vara synligt. Kontot måste vara öppet och publikt fram tills tävlingens avslut och juryn har tagit sitt beslut. Tävlingen pågår i 1 månad med start 14 mars och avslut 14 april klockan 23.59.

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från godisboxen.se och ett gäng bloggare vi gillar. Juryns val baseras på kreativitet, stilighet och deras personliga intryck av bilden. Antal Instagram-hjärtan kan också spegla in valet av vinnare. Juryn avgör vem som vinner och deras beslut kan inte överklagas.

Första pris är presentkort på den/de aktivitet/er du önskar förgylla din dag med, till ett värde av max 2000 kronor. Överstiger kostnaden för aktiviteten 2000 kronor, så får vinnaren själv betala överskjutande del. Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter eller andra varor.

Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon from av stöd från Instagram eller Facebook.

Juryn består av dessa bloggare som vi gillar:

Kardemummagumman – https://www.kardemummagumman.se/

Fnulan – https://www.femme.se/fnulan/

Englas Showroom – https://englasshowroom.com/

Dad4life – https://fames.se/dad4life/

Sokjas framtid – https://blogg.alltforforaldrar.se/sojka/

Miss Fixtrix – https://www.missfixtrix.com/

Bring bling to everything – https://bringblingtoeverything.com/

Meekatt – https://www.meekatt.com/

Ett stort lycka till!

Följ Godisboxen på Instagram

Nu är vinnaren korad i Godisboxens stora jultävling!

Vi på Godisboxen vill framföra ett MEGA grattis till Linda Zaunders (deltävling 1), som tar hem MEGA julklappsboxen lagom till jul! Fotot på ”barnet som pussar tomten och bebisen i ett” är juligt, roligt och förmedlar förväntan. Så nu får Linda njuta av massa julgodis, spännande Triss-skrap, biobesök och lite julläsning när presentkortet hos Bokia är inlöst!

Tack till alla er som deltagit i tävlingen! Det har varit ett roligt arbete (men mycket tufft att välja bland bidragen) att se alla era fina juliga foto! Men alla passar ju utmärkt som motiv på julboxar 🙂

Ha det nu så gott, så hörs vi om inte förr, inför nästa tävling visst?

Alla 3 deltävlingar är nu avslutade och vi väntar bara på att finalisten ska utses…det får vi reda på den 14/12! Du tävlar med ditt bästa juliga foto och kan vinna julhälsningar/julklappar till nära & kära & dessutom har du chans att få hem Mega-Julklapps-boxen till dig själv!

Så ta chansen och var med!

Vinster

Finalpris 2 kg julgodis, 4 st Biobiljetter från SF (gäller för valfri film på SF´s biografer), 4 st Trisslotter (med vinstchans på 100 000:- i månaden i 25 år)
1 presentkort hos Bokia a 100:-

Deltävlingsvinster (3 st) Bidrag som vinner en delfinal och därmed kvalificerar sig till den stora finalen, vinner boxar till ett värde av max 600:- på godisboxen.se som får skickas till valfria mottagare (inom Sverige). Ditt foto blir såklart motivet på dessa boxar!

Vinnare deltävling 1: Grattis Linda Zaunders i Tågarp! Du vinner valfria godisboxar till valfria mottagare (max värde av 600:- ). Dessutom är du kvalificerad till den stora finalen, där du har chans att ta hem MEGA-julklappsboxen! Juryns motivering: Fotot är roligt, kärleksfullt och förmedlar förväntan – perfekt som motiv på Godisboxar 🙂

Vinnare deltävling 2: Grattis Åsa Älander i Ljusdal! Du vinner valfria godisboxar till valfria mottagare (max värde av 600:- ). Dessutom är du kvalificerad till den stora finalen, där du har chans att ta hem MEGA-julklappsboxen! Juryns motivering: Ett fantastiskt fint och detaljrikt ”bygge” som skapar julkänsla.

Vinnare deltävling 3: Grattis Sandra Aronson i HisingsKärra! Du vinner valfria godisboxar till valfria mottagare (max värde av 600:- ). Dessutom är du kvalificerad till den stora finalen, där du har chans att ta hem MEGA-julklappsboxen! Juryns motivering: Ett fint julkort på duktigt poserande par – snögubbs-tjejen och pepparkaks-hunden!

Då har vi fått fram de 3 finalisterna – vem tar hem Mega Julklappsboxen? Det utses den 14/12 och spänningen är olidlig…

Såhär tävlar du

1. Ditt bästa/roligaste/sötaste juliga foto blir ditt bidrag i denna tävling.Godisboxen jultävling

Maila ditt bidrag till fredrik@godisboxen.se

2. Skriv gärna en kort mening om fotot och varför du tycker att just ditt bidrag ska vinna. Ange ”tävlingsbidrag” i ämnesraden i mailet. Glöm inte namn, adress och telefonnr!

3. Du deltar med ditt foto i någon av våra deltävlingar för en chans att kvalificera dig till den stora finalen. Du får bara ställa upp med ett foto per deltävling och samma foto får bara användas vid ett tävlingstillfälle! Men självklart får du skicka in bidrag till alla deltävlingar.

4. Det är inget krav att dela tävlingen på ex. blogg eller facebook, men det är såklart ett plus. Scrolla längre ner på sidan för att dela!

5. På fredagarna 23/11, 30/11 och 7/12 utser vi en deltävlingsvinnare. Dessa bidrag publiceras här på sajten och på vår facebook-sida. Deltävlings-segrarna möts sedan i en final och den 14/12 kommer vi utse finalvinnaren som får hem Mega-julklapps-boxen att njuta av lagom till jul!

6. Deadline för att skicka in bidrag till deltävlingarna är kl 23 dagen innan ovan nämnda datum.

Tävlingsregler

Du måste äga rätten till bilden du skickar in. Att använda andras bilder är att bryta mot upphovsrättslagen. Du har som tävlande ansvar för att bilden inte innehåller Copyright-skyddat material eller bryter mot eventuella regler och lagar.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Bor du utanför Sverige står du själv för frakten vid eventuell vinst.

Se till att du skickar ditt tävlingsbidrag från en mail du använder ofta för att vid vinst kunna svara omgående (inom 3 dagar). Vid uteblivet svar kan vinstpriser komma att omfördelas.Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter. Juryns beslut och resultat i omröstningar kan inte överklagas.

Alla vinnande (deltävling och final) foton publiceras på www.godisboxen.se med juryns motivering samt ditt namn och staden du är från. Alla finalister och vinnare kan komma att publiceras i vårt nyhetsbrev (anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!) och på facebook.com/godisboxen.