Tips på present till kunder, anställda och medarbetare

Här ger vi Er som företag tips på hur vi på Godisboxen kan hjälpa till när ni ex. vill visa uppskattning till trogna kunder, tacka för en bra affär eller gratulera vid födelsedagar. Vi kan också hjälpa till med en god present som skickas direkt till Era anställda/medarbetare på deras födelsedag eller kanske när de fått barn eller gift sig? Alltid snabba leveranser!

Presentboxar med grattis till jobbet text

Här nedan ger vi några exempel på tillfällen då Godisboxen kan vara ett bra, smidigt och framförallt gott alternativ på present till kunder eller anställda.

Se mer och gör en förfrågan

En unik födelsedagspresent från Ert företag!

Vi kan hålla reda på årets alla viktiga datum åt Er. Ni kan i förväg definiera en eller flera olika innehåll i boxen, göra ett motiv i er profil och skicka oss en enkel adresslista med datum då era kunder eller anställda fyller år. Vi skickar Er gratulation på önskade datum och fakturerar ex. en gång i månaden. Smidigt och kostnadseffektivt alternativ för er att visa uppskattning på ett gott sätt!

Har ni lanserat en ny produkt eller tjänst? Eller vill ni bjuda in kunder eller leverantörer till ett viktigt event eller mässa? Skicka budskapet på en Godisbox! Låt oss hjälpa till med ett roligt och uppskattat sätt att skicka budskap. Vi är snabba i leveransen och vi sköter hela utskicket på ett snabbt och enkelt sätt. Ni förser oss bara med en enkel adresslista, ett motiv och önskat innehåll och ev. hälsning. Om ni har egna reklamartiklar, eller ex. rabattkuponger/värdecheckar, så kan vi givetvis även packa med dessa i boxen. Hör av er med era ideér så försöker vi hjälpa till så långt det är möjligt!

Om ni vill ha en “egenkombinerad” godisbox, eller har andra idéer , så hjälper vi gärna till – bara att maila oss eller slå oss en signal!

Letar du efter en bra julklapp till kunder?

Eller en trevlig sommarpresent till anställda? Vill ni önska medarbetarna Glad påsk? Eller varför inte överraska med en omtänksam present på Alla Hjärtans dag från Ert företag? Ni tar fram (eller tar hjälp av oss) ett trevligt motiv som pryder er gåva och väljer själv vad vi ska fylla godisboxen med. Vi har alltid godis av välkända märken/goda säsongs produkter och ni kan kombinera boxen med biobiljetter, Trisslotter, gåvobevis från Läkarmissionen eller presentkort på tidningsprenumeration.

Vi hjälper er gärna med julklappar (läs mer här) , sommarpresenter eller vid annat speciellt tillfälle! Ta kontakt med oss, så försöker vi skräddarsy och tillgodose Era behov så långt som det är möjligt.
Kontakt: fredrik@godisboxen.se

Färdiga boxar

Populära motiv

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.