Sommarpresent, julklapp eller påskägg till anställda och kunder. Oavsett anledning så har vi presenten.

En julklapp (eller present vid andra tillfällen) till anställda eller kunder från er som företag blir ju alltid uppskattat. Och Godisboxen kan hjälpa till vid högtider eller när ni ex. vill visa uppskattning till trogna kunder, skicka en god sommarpresent, tacka för en bra affär eller gratulera vid födelsedagar. Vi kan också hjälpa till med en god present som skickas direkt till Era anställda/medarbetare till jul/påsk/sommar, på deras födelsedag eller kanske när de fått barn eller gift sig?

  • Vi skickar direkt till mottagaren!
  • Alltid snabba leveranser!
  • Gott, roligt & uppskattat innehåll i boxarna
  • Goda påskägg/julklappar till anställda och kunder
Offertförfrågan

Här nedan ger vi några exempel på tillfällen då Godisboxen kan vara ett bra, smidigt och framförallt gott alternativ på present till kunder eller anställda.

Gott till digi-mötet på fredag! motiv

Digi-fika på gång? Eller ett viktigt Teams-möte?

Ett roligt sätt att bjuda in till era digitala träffar! Och att bjuda på fikan till en digi-fika är ju klockrent 😄

  • Motivet på boxens lock blir en fin inbjudan
  • I hälsningen inuti boxen skriver ni detaljer såsom datum & tid.
  • Ni förser oss med adresserna i en enkel excel
  • Vi skickar dessa till era mottagare så att ni tillsammans kan njuta av något gott till digi-fikan!

Skicka Peppbox till personalen!

Uppmuntra, visa tacksamhet och peppa! Vill ni skicka en peppbox från er med en trevlig hälsning, fint motiv på boxens lock och gott & mysigt innehåll i boxen?

Vi hjälper er gärna 😍

Kontakta oss här

En unik födelsedagspresent från Ert företag!

Vi kan hålla reda på årets alla viktiga datum åt Er. Ni kan i förväg definiera en eller flera olika innehåll i boxen, göra ett motiv i er profil och skicka oss en enkel adresslista med datum då era kunder eller anställda fyller år. Vi skickar Er gratulation på önskade datum och fakturerar ex. en gång i månaden. Smidigt och kostnadseffektivt alternativ för er att visa uppskattning på ett gott sätt!

Har ni lanserat en ny produkt eller tjänst?

Eller vill ni bjuda in kunder eller leverantörer till ett viktigt event eller mässa? Skicka budskapet på en Godisbox! Låt oss hjälpa till med ett roligt och uppskattat sätt att skicka budskap. Vi är snabba i leveransen och vi sköter hela utskicket på ett snabbt och enkelt sätt. Ni förser oss bara med en enkel adresslista, ett motiv och önskat innehåll och ev. hälsning. Om ni har egna reklamartiklar, eller ex. rabattkuponger/värdecheckar, så kan vi givetvis även packa med dessa i boxen. Hör av er med era ideér så försöker vi hjälpa till så långt det är möjligt!

Om ni vill ha en “egenkombinerad” godisbox, eller har andra idéer , så hjälper vi gärna till – bara att maila oss eller fyll i offertförfrågan (behöver inte vara komplett för att vara en förfrågan).

Offertförfrågan

Letar du efter en bra julklapp till kunder?

Eller en trevlig sommarpresent till anställda? Vill ni önska medarbetarna Glad påsk? Eller varför inte överraska med en omtänksam present på Alla Hjärtans dag från Ert företag? Ni tar fram (eller tar hjälp av oss) ett trevligt motiv som pryder er gåva och väljer själv vad vi ska fylla godisboxen med. Vi har alltid godis av välkända märken/goda säsongs produkter och ni kan kombinera boxen med biobiljetter, Trisslotter, gåvobevis från Läkarmissionen eller presentkort på tidningsprenumeration.

Vi hjälper er gärna med julklappar (läs mer här) , sommarpresenter eller vid annat speciellt tillfälle! Ta kontakt med oss, så försöker vi skräddarsy och tillgodose Era behov så långt som det är möjligt.
Kontakt: fredrik@godisboxen.se

Julboxar med motiv med logo, hälsning och gott innehåll

Letar du efter goda julklappar till anställda?

  • Vi hjälper dig gärna!

Vi skickar din goda julbox direkt till dina kunder eller anställda, så att du får tid över till annat, sista dagarna innan jul-ledigheten 🎅

Offertförfrågan