Välkommen till godisboxen.se!

Beställningsguide

Här kan du se hur enkelt du beställer en godisbox – så här gör du!

Om oss

godisboxen.se drivs av företaget Godisboxen Sverige AB som har varit verksamt online sedan 2007. Vi vill erbjuda våra kunder ett roligt, uppskattat och framförallt gott sätt att uppvakta och visa att man tänker på sina nära och kära. Godisboxen är en möjlighet, att på ett unikt och originellt sätt skicka present, att visa hur mycket du bryr dig om någon, att du tänker på din älskling eller kanske hur mycket du saknar någon…Det är inte bara gott, utan också personligt och kärleksfullt, där du själv väljer innehåll och utseende på godisboxen, helt utifrån hur Du vill att det skall se ut. Och det är väl ganska unikt?

Bakgrund

Vi som startade godisboxen.se 2006 (men sajten kom upp först 2007), heter Fredrik Fredriksson och Emelie Sandelius. Ideén föddes på en asiatisk ö, då vi började prata om svenskt godis och blev då både galet godissugna och började längta hem för att starta en e-handel och vår idé om en god presenttjänst… Vagabond har skrivit bättre än vi skulle kunna gjort om denna ”resa”, så läs här om ni är nyfikna.

Hör gärna av dig till oss om du har några funderingar, tips på hur Godisboxen kan bli ännu bättre eller om du kanske bara har något roligt att berätta för oss 🙂

Press

Vi hjälper såklart till om ni behöver högupplösta pressbilder. Om du önskar bild på en viss box eller annat som rör Godisboxen går det bra att kontakta Emelie på emelie@godisboxen.se
Bilderna får ni såklart bara använda förutsatt att de används i samband där godisboxen.se nämns, t ex på sidor med presenttips eller liknande.

kundtjanst@godisboxen.se
Vår postadress är:
godisboxen.se
Box 70
27122 Ystad
Telefon: + 46 (0)735 007622 under kontorstid (9-17)
Org.nr: 556964-9865