Överraska pappa med en schysst present

Hör din pappa till en av filmälskarna som mer än gärna spenderar kvällen i biosalongen? Eller är han snarare den där soffpotatisen som slappar framför tv:n med en härlig tidningsprenumeration och några välsmakande choklad?. Är det endast godsaker han vill åt så har vi givetvis boxar med bara godis och choklad som innehåll.

Presenter till pappa

I Godisboxens utvalda boxar hittar du smaskiga favoriter som lämpar sig för pappor i alla åldrar, oavsett preferenser!

Så här funkar det: Ta en titt på våra olika boxar och välj ut din favorit. Välj därefter ett kul motiv som pryder boxen. Antingen laddar du upp en egen bild på pappas presentbox eller så väljer du ett utav våra färdiga motiv. Skriv sen en fin hälsning på pappas present och ange leveransadress och ett önskat leveransdatum. Klart! Överraska din pappa med en härlig present i brevlådan idag. Vi har presenter för alla tillfällen.

PS. Letar du farsdags presenter så hittar du dem här!

Motiv till pappa

Välja present till pappa

Köpa present till pappa? Låt då oss på Godisboxen.se hjälpa dig att hitta den bästa presenten till farsan! I vårt sortiment hittar du presentboxar fyllda med kärlek, gottis och en fin hälsning. Alltid med direktleverans till pappas brevlåda eller brevinkast!

Hos oss hittar du en stor variation av godsaker i ett överraskande format. Lakritspipor, biobiljetter, trisslotter, geléhallon eller Toblerone-choklad! Vad föredrar din pappa? Välj omsorgsfullt ut den present som du tror att din pappa kommer tycka bäst om och skicka honom en trevlig hälsning idag!

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.