Farsdagspresent till pappa på hans dag!

Letar du efter en perfekt farsdagspresent? – Lugn det löser du lätt här!
En present till pappa ska ju vara personlig och samtidigt kärleksfull. Varför inte skicka pappas favorit godis som en fin gåva, tillsammans med en fin bild på er ihop som motiv på boxen? Det tycker iallafall vi, låter som en perfekt farsdagspresent! Årets nyhet: En riktig Superdad-box!

Du kan ju också kombinera din box, så att den innehåller mycket mer än godis; vi har ju godisboxar som även innehåller biobiljetter, trisslotter, finchoklad och annat som skulle passa i din present till pappa. Och det finns även möjlighet att välja till extra tillval till de flesta godisboxarna. Så strunta i slipsen och kör på en skön kombination av gott och personligt istället.

Farsdagspresent med eget foto

Fars dag boxar

Fin hälsning i din pappapresent!

Du vet såklart vad din pappa skulle gilla bäst som farsdagspresent, det viktigaste är ju att du får berätta för honom hur viktig han är i ditt liv. Så glöm inte att skriva en kärleksfull hälsning som garanterat kommer göra det till en överraskning han sent ska glömma! Hälsningen placeras inuti boxen, bara för honom att se. Vi ordnar leveransen av din present till pappa som landar direkt i hans brevlåda.

Fars Dag motiv

Fina presenttips till pappa

Fina strumpor brukar vara en favorit hos många pappor. Och en kombination av coola strumpor, godis och triss borde passa perfekt! Men föredrar han choklad finns det grymt goda kombinationer. Eller vad sägs om en farsdagspresent, där det förutom fin choklad även följer med ett par vackra plåtaskar?

Detta är ju bara ett par av våra förslag, vill du ha fler så hittar du dem här

Så ge honom en god hälsning, fylld med kärlek och som kommer värma länge…

Nästa Fars Dag är den 14 november 2021!

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.