Farsdagspresent till pappa på hans dag!

Letar du efter en perfekt farsdagspresent? – Lugn det löser du lätt här!
En present till pappa ska ju vara personlig och samtidigt kärleksfull. Varför inte skicka pappas favoritgodis som en fin gåva, tillsammans med en fin bild på er ihop som motiv på boxen? Det tycker iallafall vi, låter som en perfekt farsdagspresent! 

Årets nyhet:

Du kan ju också kombinera din box, så att den innehåller mycket mer än godis; vi har ju godisboxar som även innehåller biobiljetter, trisslotter, finchoklad och annat som skulle passa i din present till pappa. Och det finns även möjlighet att välja till extra tillval till de flesta godisboxarna. Så strunta i slipsen och kör på en skön kombination av gott och personligt istället.

Fars dag boxar

Fin hälsning i din pappapresent!

Du vet såklart vad din pappa skulle gilla bäst som farsdagspresent, det viktigaste är ju att du får berätta för honom hur viktig han är i ditt liv. Så glöm inte att skriva en kärleksfull hälsning som garanterat kommer göra det till en överraskning han sent ska glömma! Hälsningen placeras inuti boxen, bara för honom att se. Vi ordnar leveransen av din present till pappa som landar direkt i hans brevlåda.

"Om man fick välja sin pappa, skulle jag välja dig"

Fars Dag motiv

Fina presenttips till Fars dag

Till den coola pappan!
Gör pappa happy och cool på hans dag, för faktum är ju att allt börjar med ett par snygga strumpor. Här ett läckert par från Happy Socks® tillsammans med smarrigt godis. 
För visst har du världens starkaste pappa? 💪

Till Bond-pappan! 🤵

Överraska honom med en box som ger en stunds njutning och spänning på samma gång! Lägg till en biobiljetter, eller två. Varför inte gå och se senaste 007-rullen "No Time To Die"-tillsammans?

Är din pappa en riktig turgubbe? Då kanske trisslotten kan förverkliga drömmen om en egen Aston Martin DB5? #klartpappsenskadrömma

Till den mysiga pappan

Låt honom smaska gott godis uppkrupen i favoritfåtöljen tillsammans med det nyanlända numret av hans favorittidning.

Tillsammans med god nougat, Ragusa och Toblerone samt pappas egna te, så ger du helt enkelt bort stunder av mys!

Superhjälte + Lakritslover


Lakrits är bränsle för superhjälte-pappor! Cool, snygg & megagod lakrits från kända Lakritsfabriken i Ramlösa som smakar både sött och salt. YUMMY!

Detta är ju bara ett par av våra förslag, vill du ha fler så hittar du dem här

Så ge honom en god hälsning, fylld med kärlek och som kommer värma länge…

Nästa Fars Dag är den 13 november 2022!

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.