Farsdagspresent till pappa på fars dag.

Letar du efter en fin farsdagspresent till pappa men vet inte riktigt vad han skulle gilla?

  • Här har vi samlat farsdagspresenter och tips på presenter för alla pappor, fyllda med gott, kärlek och omtänksamhet. Så kolla in våra förslag på presenter till Fars dag och välj just den som din pappa skulle uppskatta allra mest.

En biobox i present gör far glad på hans dag

Fars Lyxbox med Älskar dig pappa motiv på box

Till bästa pappan på Farsdag

Farsdagspresent med Triss, Ferraribilar och kaffe - till turpappan

Farsdagspresent med egen bild

Fin presentbox till lakritsälskande pappan

En present till mannen för att han är bästa pappan

Present till farsdag till superhjältepappan med Happy Socks

Fint pappahjärta som motiv och härligt hemmamys till pappsen

Presentförslag till morfar eller farfar

En farsdagspresent ska ju vara personlig och samtidigt kärleksfull. Samtidigt ska det gärna vara något han önskar sig eller behöver. Och som passar pappa som person. Varför inte skicka pappas favoritgodis som en fin gåva till fars dag, tillsammans med en fin bild på er ihop som motiv på boxen? Och förutom choklad och godis, varför inte med ett par fina och coola strumpor, eller en trisslott för lite spänning. Det tycker iallafall vi, låter som en perfekt och omtänksam farsdagspresent till pappa! 

Du kan ju också kombinera din fars dag present, så att den innehåller mycket mer än godis; vi har ju godisboxar som även innehåller biobiljetter, trisslotter, finchoklad och annat som skulle passa i din present till pappa. Och det finns även möjlighet att välja till extra tillval till de flesta godisboxarna. Så strunta i slipsen och kör på en skön kombination av gott och personligt istället.

Fars dag boxar

Fars Dag motiv

Fin hälsning i din pappapresent!

Du vet såklart vad din pappa skulle gilla bäst som farsdagspresent, det viktigaste är ju att du får berätta för honom hur viktig han är i ditt liv. Så glöm inte att skriva en kärleksfull hälsning i boxen som garanterat kommer göra det till en överraskning han sent ska glömma! Hälsningen placeras inuti boxen, bara för honom att se. Vi ordnar leveransen av din present till pappa som landar direkt i hans brevlåda.

"Om man fick välja sin pappa, skulle jag välja dig"

Fina presenttips till Fars dag

Till den coola pappan!
Gör pappa happy och cool på lagom till Fars dag, för faktum är ju att allt börjar med ett par snygga strumpor. Här ett läckert par från Happy Socks® tillsammans med smarrigt godis.  För visst har du världens starkaste pappa? 💪

Till film-pappan! 🤵

Överraska honom med en box som ger en stunds njutning och spänning på samma gång! Lägg till en biobiljett eller två. Varför inte gå och se senaste biofilmen som han har längtat efter, tillsammans? En personlig farsdagspresent till pappan som älskar film.

Är din pappa en riktig turgubbe? Då kanske trisslotten kan förverkliga drömmen om drömbilen? #klartpappsenskadrömma

Till den mysiga pappan

Låt honom smaska gott godis uppkrupen i favoritfåtöljen tillsammans med det nyanlända numret av hans favorittidning.

Tillsammans med god nougat, Ragusa och Toblerone samt pappas egna te, så ger du helt enkelt bort stunder av mys!

Superhjälte + Lakritslover


Lakrits är bränsle för superhjälte-pappor! Cool, snygg & megagod lakrits från kända Lakritsfabriken i Ramlösa som smakar både sött och salt. YUMMY!

Detta är ju bara ett par av våra förslag, vill du ha fler så hittar du dem här

Så ge honom en god hälsning, fylld med kärlek och som kommer värma länge…

Nästa Fars Dag är den 10 november 2024!