2018-11-02

Fars dag 2018 är snart här!

Snart är det dags att glädja pappan i ditt liv med lite extra kärlek och omtanke. Fars dag 2018 firas den 11:e november.

Ofta tar man honom för givet. Han finns där när ett problem ska lösas, oavsett hur gammal man blivit. Man kan ringa honom för råd om det mesta men kräver själv så lite tillbaka. Så en egen dag där han stolt får stå i centrum är honom väl förunnat. Passa på att tacka honom för alla de gånger han funnits där när barnvakt behövts eller livspusslet varit svårt att få ihop. Eller bara säg en extra gång hur viktigt det är att han finns i ditt liv, det är han värd.

Och vi blir såklart superglada om vi får vara med och förmedla din kärlek! Och att skicka pappas favoritgodis tillsammans med något av våra tillval och en fin bild på er tillsammans är väl en farsdagspresent som heter duga. Så kolla in alla våra härliga farsdagspresenter här! Kanske hittar du något som passar honom perfekt? Men oavsett present eller inte; några kärleksord räcker långt. För som sagt, det är han värd.

Ha det gott!

/Fredrik