Skicka present med snabb leverans.

Vill du skicka present till någon som fyller år eller som du vill fira på annat sätt? Här hittar du ett stort utbud av fina och personliga gåvoboxar, oavsett ålder på mottagaren.

Att skicka en present är ju perfekt när du inte kan vara på plats för att gratulera 🎉🎈

Skicka present med Godisboxen

Här hittar du massor av goda förslag när du vill skicka en present och gratta, peppa eller kärleka någon 😍

Skicka present med godis

Varför ska man skicka present?

Det roligaste är ju alltid om man kan träffas, men det funkar ju inte alltid. Vi är på olika platser och barnen är utflyttade eller kanske att man är upptagen den dagen som ska firas. Då är det ju perfekt att kunna skicka presenten istället, så att man ändå får visa att man tänker på personen.

Och en godisbox är ju en personlig och kärleksfull present, där du själv väljer innehåll och utseende på godisboxen, helt utifrån hur Du vill att det skall se ut. Ett presenttips är ju också att lägga till något extra i din valda box. Och det är väl ganska unikt? Dessutom skickas presenten direkt hem till mottagaren, så det är både smidigt och enkelt, att uppvakta den du gillar. Även när ni är långt ifrån varandra.

Och att överraska din vän eller favoritperson med en godisbox är en möjlighet att på ett unikt och originellt sätt berätta för den du gillar hur mycket han eller hon betyder. 😍 Vi hjälper dig gärna att förmedla det du känner; perfekt när du vill visa hur mycket du bryr dig om någon, hur mycket du älskar dina nära & kära, eller kanske hur mycket du saknar någon…

Motiv till din present

Till vem ska jag skicka present?

Tja, en godisbox passar alla som älskar goda överraskningar och tycker det är kul när någon tänker på honom/henne! Varför inte skicka en present till bästa vännen som alltid ställer upp och som du inte har sett på länge? Eller till en födelsedag? Eller kanske till morfar med en kul bild på barnbarnen? Eller till älsklingen bara för att han är just det? Som en god överraskning till mamma? Självklart har vi mors dag presenter också. Eller…ja, ni förstår själva, det finns alltid en mottagare & anledning. Nu är bara frågan; vilken är din?

Det är enkelt att göra någon glad genom att skicka present i form av en godisbox.

Här kan du se hur enkelt du beställer en godisbox – så här gör du!
Välj först vilken godisbox du vill skicka. Välj sen motiv till din godisbox. Välj från vår motivbank – eller ladda upp ett eget. Därefter skriver du en liten hälsning till mottagaren. Eller så skippar du hälsningen och kör den lite mer mystiska stilen. Typ, en hemlig beundrare… Nåja, du bestämmer själv hur du vill att vi ska skicka din present!

Godisboxa den du gillar!