Skicka present fylld med godis och kärlek!

Att skicka present med Godisboxen är en möjlighet att på ett unikt och originellt sätt berätta för den du gillar hur mycket han eller hon betyder.
Perfekt när du vill visa hur mycket du bryr dig om någon, hur mycket du älskar dina nära & kära,
eller kanske hur mycket du saknar någon…

Det är personlig och kärleksfullt, där du själv väljer innehåll och utseende på godisboxen, helt utifrån hur Du vill att det skall se ut. Ett presenttips är ju också att lägga till något extra i din valda box. Och det är väl ganska unikt? Dessutom skickas den direkt hem till mottagaren, så det är både smidigt och enkelt, att uppvakta den du gillar.

Skicka present med godis

Det är enkelt att göra någon glad genom att skicka present i form av en godisbox.

Här kan du se hur enkelt du beställer en godisbox – så här gör du!
Välj först vilken godisbox du vill skicka. Välj sen motiv till din godisbox. Välj från vår motivbank – eller ladda upp ett eget. Därefter skriver du en liten hälsning till mottagaren. Eller så skippar du hälsningen och kör den lite mer mystiska stilen. Typ, en hemlig beundrare… Nåja, du bestämmer själv hur du vill att vi ska skicka din present!

Till vem ska jag skicka present?

Tja, egentligen till alla som älskar goda överraskningar och tycker det är kul när någon tänker på honom/henne! Varför inte skicka en present till bästa vännen som alltid ställer upp och som du inte har sett på länge? Eller till en födelsedag? Eller kanske till morfar med en kul bild på barnbarnen? Eller till älsklingen bara för att han är just det? Som en god överraskning till mamma? Självklart har vi mors dag presenter också. Eller…ja, ni förstår själva, det finns alltid en mottagare & anledning. Nu är bara frågan; vilken är din?

Godisboxa den du gillar!

Motiv till din present

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.