Julklapp till kunder och anställda som är både god och kul!

Funderar ni som företag på julklappar till medarbetare, anställda och kunder? Vi hjälper er gärna! Vi skickar din goda julklapp till kunder och anställda, så att du får tid över till annat, sista dagarna innan julledigheten. Och vi har ett stort utbud att välja bland, så att våra företags-julklappar alltid ska passa era mottagare.

Vi har fina julmotiv för boxens ovansida att välja bland (se nedan), eller så tar ni fram ett eget motiv till godisboxen (vi hjälper till kostnadsfritt genom att exempelvis lägga in er logga och en hälsning i ett juligt motiv). Sen väljer ni innehåll bland vårt goda julgodis-sortiment, och skickar adresserna till oss – sen sköter vi resten. Mejla oss gärna för frågor och offert: fredrik@godisboxen.se eller ring på 0735-007622.

Goda julklappar

Fördelar med att vända sig till oss när det gäller julklapp till kunder och anställda:

  • Det är enkelt för er – vi sköter hela utskicket!
  • Motivet på boxen är varumärkesbyggande och kan skapa uppmärksamhet och igenkänningseffekt
  • Att som medarbetare, anställd och/eller kund få en julklapp uppskattas ju alltid. Och är den då dessutom god..:-)

XL-BOXAR - företagsjulklapp med lite mer innehåll

Vi har även större julboxar som rymmer mer (1,5-2kg), men med samma princip (ert motiv/bild på boxen). Perfekt företagsjulklapp för kunder, avdelningar, fikarum, säljgrupper, reception etc. Mejla oss för frågor och offert: fredrik@godisboxen.se

Sugen på att mumsa skumtomtar och pepparkakor istället för att stressa med julgåvorna till kunder och anställda?

Färdiga julmotiv