En god julhälsning till de du inte hinner träffa i jul!

En god julhälsning fylld med julgodis passar ju perfekt till högtiden där familjer samlas, granar plundras och godisskålar töms. Förhoppningsvis ligger det även ett tjockt lager snö för att ytterligare förstärka känslan av en lugn och stillsam tid, där familjemyset prioriteras.

Och ibland hinner man inte träffa alla man vill, och då kan ju en god julhälsning eller julkort vara perfekt att överraska med! Ett julklappstips som kommer värma mottagaren, trots eventuell vinterkyla utanför.

Boxar med julgodis

Att få lite julgodis i en fin julig box passar perfekt till de flesta. Och vet du vad farmor gillar, så kommer du säkerligen bli en favorit bland julklapps-mottagarna. Och att skicka julkort fungerar ju redan från Lucia och framåt, hela vägen till jul.

Så fundera lite kring hur din goda julhälsning skulle kunna se ut; vill du ha med ett fint julrim kanske? Eller önska en god jul? Eller kanske tacka för julklappar som du fick förra året? En personlig touch är ju alltid bäst.

Egen bild ett God Julmotiv på boxen

Självklart har vi massor av tips på julgodis, där vi hoppas att du kommer hitta just din favorit. Välj bland julchoklad, presentkort, bio, Triss eller julstrumpor kanske? En av storsäljarna är vår box med god knäck tillsammans med julchoklad.

Så önska dina älskade en riktigt fin ledighet och fröjdefull tid med just det som de skulle uppskatta som en god julhälsning.

Massor av julboxar att välja bland

Motiv till ditt goda julkort