Studentpresent som landar direkt hos din vän.

En studentpresent ska helst vara god, rolig och önska lycka till! 🍀Visst passar då en godisbox perfekt? När din vän eller släkting tar studenten och du inte kan närvara på dagen, skicka en godisbox till honom/henne och gratulera. Och har du en rolig bild på den som ska firas, så blir det ju verkligen en personlig studentpresent som mottagaren kommer minnas länge🤩

Studentpresent boxar

Har du hittat rätt box som du tror passar den som ska firas? Då kan du såklart skriva en egen hälsning som sitter i insidan av boxen. En fin "lycka till"-text kanske? Eller några visdomsord på vägen, rent utav? Du bestämmer. Och har du ingen egen bild som du vill använda, så har vi fina bilder som passar bra som motiv på din box. För du väljer ju själv ett motiv till din gåva och innehållet väljer du ju utifrån vad han/hon gillar så att det blir en studentpresent som passar din gratulation. Och lite extra energi kan ju behövas dessa dagar, så det blir alldeles säkert en uppskattad gåva.
Vi har passande studentpresenter i alla våra boxkategorier, kolla in förslagen nedan.

Ge en god studentpresent till den du gillar!

Student motiv

Egen bild/foto med student-ram som motiv på Godisbox

Har du en rolig bild på den som tar studenten?

Ladda enkelt upp den och välj studentramen så har du motivet klart på din studentbox.

Sen väljer du bara innehåll som passar studenten; något gott, något roligt, något fint & kanske 1 eller 2 Trisslotter som tillval? Studentlivet brukar ju handla om makaroner med ketchup, så om "skrap-turen" infinner sig kanske jobb-sökandet kan ske med lite mer lugn i magen :-)