2019-10-29

Fars dag 10 november 2019

Det är ju ingen överraskning. Dagen dyker upp vid samma tid varje år. Vanligtvis även med samma fråga...

Vad ska pappsen få i farsdagspresent i år? Till förstagångs-papporna är det vanligtvis lite enklare, då inte fantasin hunnits testas så hårt ännu. Likadant för nyinkomna pappor i familjen. Men för den som haft pappa/morfar/farfar med ett tag och låtit slipsar, skjortor, chokladaskar, blommor etc. passera revy kan det kännas knepigare. För vad ger man sin barndoms hjälte, sina egna barns trygga och kloka förebild, samtidigt som han oftast kräver så lite?

Testa omtanke bara. Gärna kombinerat med kärlek. Då blir det bra. Storlek på present (om man överhuvudtaget ger någon, ett telefonsamtal kan funka nog så bra om avståndet ställer till det) är inte viktigt. Men att säga ”jag tänker extra mycket på dig idag och vilken tur att just du är min pappa” räcker långt. Ja, förmodligen hela vägen till och med.

Och på tal om avstånd; självklart hjälper vi er gärna (som alltid) om ni vill skicka en god och kärleksfull hälsning till pappa på hans dag, även när ni bor långt ifrån varandra. Vi har som vanligt ett gäng med härliga farsdagsboxar.

Men som vanligt; det viktigaste är att du visar att du bryr dig om honom. För det är han värd.

Ha det gott!

/Fredrik