Alla hjärtans dag present till din kärlek.

Skicka en Alla hjärtans dag present, där boxen är fylld med mottagarens favoritgodis och, om du vill, annat gott såsom biobiljetter, film-mys i soffan, presentkort m.m. Perfekt till din älskling eller till din kära vän som du vill säga jag älskar dig till, på ett mer personligt vis.

En personlig och god  Alla Hjärtans Dag present

En godisbox som alla hjärtans dag present är både personlig och kärleksfull.

Välj också ett av våra kärleksfulla motiv, som pryder boxens framsida. Vi har många att välja bland för att skapa en verkligt personlig gåva. Eller varför inte ladda upp ert eget kärleksfoto som motiv, så blir det en Alla hjärtans dag present utöver det vanliga! Glöm inte heller att skriva en kärlekshälsning, som vi sätter på boxens insida på din Alla hjärtans dag present, bara för din älskling att se…

Alla Hjärtans Dag boxar

Tips på present till Alla hjärtans dag.

Att ge sin partner rosor eller smycke är ju känt sedan länge, men äntligen finns det roligare, mer fantasifulla och goda alternativ. Så oavsett om han eller hon föredrar choklad, en biokväll (alternativet är ju att mysa upp sig i soffan med en romantisk film och godiset) eller goda kryddor till matlagning, så hittar du härliga förslag hos oss. Vi har massor av presenter för din kärlek och den skickas direkt hem till honom/henne. En kärleksfylld leverans direkt i brevlådan, helt enkelt.

Alla Hjärtans Dag är den 14 februari, så kika runt nu bland våra kärleksboxar och leta upp just den som passar just honom/henne bäst, och sen är du bara några enkla klick från att göra den du gillar lite extra mycket, väldigt glad med en uppskattad alla hjärtans dag present. Så överraska din pojkvän eller flickvän med en fantasifull gåva i år! Varför inte ge bort vår box med SF Anytime, som bl a innehåller en mysig filmstund hemma x 2 och drömmigt god choklad? Bästa vännen eller föräldrarna blir ju såklart också glad för en god och fin alla hjärtans dag present som landar rakt i brevlådan. En uppskattning för att de alltid finns där och betyder så mycket för dig. Eller varför inte till flirten som du har velat berätta för, vad du känner…

Färdiga alla hjärtans dag motiv

Gör boxen till en personlig och kärleksfull present genom att använda ditt egna foto som motiv på

Du skapar själv utseendet på din presentbox, antingen genom att ladda upp en egen fin bild eller genom att du väljer bland våra fina kärleksmotiv. Och din valda bild blir lockets ovansida, vilket gör din present både unik och personlig. Vem skulle inte bli glad av en sådan kärleksgåva? Så kika runt bland alla bilder du har i ex. telefonen och välj den fina på er tillsammans.

Sen skriver du en liten kärleksförklaring (som sitter inuti boxen) och vips så får du hjärtan att smälta.

Alla hjärtans dag

Valentine’s Day, eller som det heter på svenska, alla hjärtans dag, är en ny tradition i Sverige som bara firats de senaste årtiondena. Men det har snabbt blivit en högtidsdag i kärlekens tecken, där man skämmer bort den man gillar med en liten present och andra kärleksförklaringar. Alla hjärtans dag i Sverige firas den fjortonde februari.

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.