2019-03-20

Ny energi och need for energy!

Är inte våren bara sommaren som förbereder sig? Stretchar lite, skakar av sig vintertröttheten och får känna hur energin är på väg tillbaka. Men det hade ju aldrig gått utan lite positiva signaler, lite pushar i rätt riktning; en koltrastsång här, en tussilago där och spridda leenden när människor möts.

Och så är det väl för de som älskar utmaningar och träning också? De som föredrar Stockholm Marathon framför stranden på mallis eller som hellre cyklar 30 mil runt Vättern än ligger i hängmattan och tuggar på ett grässtrå. Kroppen har legat i vinteride och ska nu väckas igen, nya mål sätts för säsongen och den mentala bilden målas i färg igen.

Då kan det ju också kännas gott att få en skön push från sin omgivning också! Som förstår att satsningen tar kraft och energi och att det självklart känns tufft ibland. Så skicka dem en riktig energi-kick (både mentalt och fysiskt) som kanske gör det lättare för dem att fortsätta kämpa mot sina mål. Och som garanterat värmer i hjärtat. Så kolla in vår nya "Kämpaboxen" och stötta din träningsälskande vän!