2012-11-23 Högtider Säsong

Snart är det jul!

Fars Dag…vilken vacker dag! Inte bara för att alla pappor som förtjänar det får lite extra uppmärksamhet & uppvaktning, utan även för att vi numera får vara en komponent i att göra många pappor glada på hans dag! Det gör oss såklart superstolta.

Vad som också gör oss oerhört glada är att vår nya sajt pallade för trycket som en högtid innebär; självklart var det nervöst innan med en sådan ökning av trafik och även om man logiskt vet att det inte ska vara några problem, så kommer ju alltid den där irrationella känslan smygande, av att en sajt-härdsmälta är oundviklig…Men det funkade klockrent! Och när krutröken lagt sig så visade det sig, att vi ökat försäljningen från föregående år med ca 80%, vilket också känns som ett skönt kvitto på att vårt nya utseende och användargränssnitt tilltalar våra kunder. Kul!

Men nu blickar vi framåt och bara för krutröken lagt sig så innebär det inte att Godisboxen blir likt en öde western-stad med tomma, dammiga gator, där enbart marklöpare finns kvar… Nejdå, nu tar vi sikte på julen och hoppas få fortsätta glädja mottagare med smarriga godisboxar! Kolla in våra julboxar här! En personlig favorit är ju ”julmumsboxen”, som jag tror blir julens storsäljare! Men kanske tycker ni annorlunda?

Självklart har vi också en mängd julmotiv, om du nu inte vill använda en egen bild som motiv.

Så fixa dina julklapps-inköp redan idag, vi skickar till det datum du själv väljer! För i år ska det vara hårda paket.

Ha det gott!
Fredrik