Alla hjärtans dag present – i kärlekens tecken

Skicka en  Alla hjärtans dag present, Alla hjärtans dag presentdär boxen är fylld med mottagarens favoritgodis och, om du vill, annat gott såsom biobiljetter, presentkort m.m. Perfekt till din älskling eller till din kära vän som du vill säga jag älskar dig till, på ett mer personligt vis. Välj också ett av våra kärleksfulla motiv, som pryder boxens framsida. Eller varför inte ladda upp ert eget kärleksfoto som motiv, så blir det verkligen en Alla hjärtans dag present utöver det vanliga! Glöm inte heller att skriva en kärlekshälsning, som vi sätter på boxens insida på din Alla hjärtans dag present, bara för din älskling att se…Att ge sin partner rosor eller smycke är ju känt sedan länge, men äntligen finns det roligare, mer fantasifulla och goda alternativ. Så oavsett om han eller hon föredrar choklad, en biokväll (alternativet är ju att mysa upp sig i soffan med en romantisk film och godiset) eller goda kryddor till matlagning, så hittar du härliga förslag hos oss. Vi har massor av presenter för din kärlek och den skickas direkt hem till honom/henne.
Alla Hjärtans Dag är den 14 februari, så kika runt nu bland våra kärleksboxar och leta upp just den som passar just honom/henne bäst, och sen är du bara några enkla klick från att göra den du gillar lite extra mycket, väldigt glad med en uppskattad alla hjärtans dag present. Så överraska din pojkvän eller flickvän med en fantasifull gåva i år! Eller varför inte till flirten som du har velat berätta för, vad du känner…

Alla hjärtans dag

Valentine’s Day, eller som det heter på svenska, alla hjärtans dag, är en ny tradition i Sverige som bara firats de senaste årtiondena. Men det har snabbt blivit en högtidsdag i kärlekens tecken, där man skämmer bort den man gillar med en liten present och andra kärleksförklaringar. Alla hjärtans dag i Sverige firas den fjortonde februari.


Godisboxen.se 9529 gilla-markeringar
Gilla sida