Godisboxen referenskunder

Ett urval av omtänksamma företag som gjort sina medarbetare, kollegor eller kunder glada med hjälp av Godisboxen 😍🙌

Ett urval av företag som använt Godisboxens tjänst

”Jobbar man med medieförsäljning i Stockholm så måste man göra något annorlunda för att sticka ut och uppmärksammas, framförallt när det gäller företagsgåvor i juletider. Godisboxen möjliggjorde det. Inte nog med att mottagarna uppskattade innehållet, på boxen hade vi en bild på hela försäljningsavdelningen i lite lustig utstyrsel vilket medförde att deras ansikten blev än mer kända hos våra annonsörer. Vi fick många uppskattande mail och samtal efter det utskicket.”

Mikael Samuelsson, vice VD E24

”Utöver att ha roliga box-koncept generellt, så har Godisboxen varit otroligt enkla att jobba med och dessutom väldigt uppskattade av medarbetarna. Det är lätt att beställa även många boxar, det blir alltid lika snyggt, och leveransen har skett exakt i utlovad tid. Dessutom är servicen helt fantastiskt - trots att vi varit ute i sista minuten eller gjort andra ändringar och tillägg sent, så har bemötandet och problemlösningen varit snabb, smidig, och alltid lika trevlig. Vi är extremt nöjda!”

Tove Hernlund, Customer Success Manager Alva Labs

”Ett uppskattat, smidigt och bra samarbete”

Björn Grödinger, Kommunikatör Vattenfall som gjorde ett utskick med väldigt stor volym (>2000st)

”Godisboxarna gjorde succé!”

Olivia, Plushögskolan

”Godisboxen är en suverän idé som vi använt oss av vid flera tillfällen! Tack vare att det är så enkelt att beställa och snabb leverans, så kan vi ex. med kort varsel gratulera våra kunder med en Godisbox. Det är ett bra sätt att stärka vårt varumärke, då man kan få boxarna med helt företagsunika motiv. Vi kombinerar dessutom boxarna med några små, roliga Sydrev-merch för att sprida vårt varumärke. Godisboxen står för strålande service och bemötande!”

>Magnus Persson, revisor Sydrev

Om ni har egna önskemål/kombinationer på Godis eller annat innehåll så hör av er, så tittar vi på ett för er, skräddarsytt upplägg! fredrik@godisboxen.se