Så här går det till när du vill göra någon glad med en godisbox.

Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

Välj Godisbox

VÄLJ GODISBOX

Här väljer du passande innehåll i din godisbox. Vi har massor av kombinationer av olika sorters godis, mörk choklad, laktos/glutenfritt etc. Det finns också boxar med Happy Socks, kryddor, Filmstaden-biobiljetter eller SF Anytime filmkoder, Trisslotter, fina smycken, roliga spel mm.

Vad passar din mottagare?

Välj Motiv

VÄLJ MOTIV

I detta steget bestämmer du hur boxen ska se ut. Roligast blir kanske boxen med ditt egna foto/illustration som motiv. Det är enkelt att ladda upp din bild och presenten blir mer personlig. Annars har vi många fina motiv att välja bland – i olika kategorier utifrån din anledning att godisboxa! Om du vill kan du också välja att ”rama in” bilden – välj bland våra olika ramar.

Skriv din hälsning

SKRIV HÄLSNING

Skriv din hälsning som placeras i insidan locket på boxen, bara för din mottagare att se. Om du inte vill vara anonym; glöm inte att skriva vem boxen är från i hälsningen!

Ange adress på godisbox

MOTTAGARE

Här anger du adressen till den som ska få din present. Var väldigt noga så att adressen blir helt rätt, annars kan inte Postnord leverera din godisbox. Om du vill skicka den till ett företag, är det postadressen som ska anges (inte besöksadressen). Glöm inte heller en c/o om personen inte är folkbokförd på adressen.

Betala godisboxen

BETALA

Alla priser på Godisboxen är inklusive motiv, hälsning, och frakt inom Sverige. (Även moms, förutom på vår sida för företag). Om du vill skicka utomlands tillkommer det en portokostnad när du väljer land. Du kan välja att betala med Swish, kort eller med faktura.

VI SKICKAR

Välj önskat leveransdatum då du vill att mottagaren ska få boxen. Vi skickar alltid en dag innan önskad leverans (förutom till postnummer över 82 xxx, som normalt tar 2 dagar för att komma fram) Normalt delas boxen ut direkt i din mottagarens brevlåda/postfack på den önskade dagen. Reservation för Postnords utdelning, läs mer under ”villkor”

Klart! Nu kan du bara vänta dig glädje och ett stort tack från din mottagare 😊