Julklappar till kunder, partners och anställda

Sugen på att mumsa på knäck-kolar och skumtomtar istället för att stressa med julklappar till kunder och anställda?

Vi hjälper dig gärna! Att glädja kunder, samarbetspartners och personal med en julklapp är såklart väldigt uppskattat. Och också en perfekt möjlighet till en fin avslutning på året och kunna önska en riktigt god jul och skön ledighet.
Och kikar du nedan bland våra förslag på julklappar till era kunder eller anställda, så hoppas vi att du hittar en riktigt god julgåva som passar. Sen hjälper vi er med resten och skickar era goda julklappar till kunder och medarbetare, så att ni kan få tid över till annat, sista dagarna innan julledigheten.

Och i våra priser ingår alltid frakten (inom Sverige) samt ev. hjälp med julmotivet som pryder boxens lock. Så vi hoppas få möjlighet att hjälpa er med era goda julklappar i år.

Önska dina kunder en god jul och ett gott nytt år med en stor julgåva fylld med julgodis. Vi skickar ditt paket direkt till mottagarens adress.

Skicka julklappar till kund

Skicka julklappar till dina anställda som kommer direkt hem till brevlådor. Personligt, gott och uppskattat. Se vårt utbud av olika julboxar och julmotiv.

Julklapp till anställda

Fördelar med att vända sig till oss när det gäller julklappar till kunder och anställda:

  • Det är enkelt för er – vi sköter hela utskicket!
  • Motivet på boxen är varumärkesbyggande och kan skapa uppmärksamhet och igenkänningseffekt
  • Godis är gott och uppskattas av de allra flesta
  • Frakten ingår alltid i våra priser (inom Sverige) och vi har enbart inslaget kvalitetsgodis. Dessutom får ni alltid (kostnadsfritt såklart) hjälp med julmotivet för boxens lock. Så jämför oss gärna!