Skicka julklappar till kunder och samarbetspartners

Julklapp till kunder, samarbetspartners eller leverantörer?

Kanske är de dessutom lite fler som ska dela på innehållet? Ex. om du tänkt önska god jul till ett team eller avdelning. Då passar ju våra XL-julboxar perfekt! Alltid inslaget kvaltietsgodis i härlig blandning så att det finns något som passar alla. Omtänksamt och också bra varumärkesbyggande då boxen ofta ställs fram ex. vid fikaplatsen eller gemensamt utrymme som gör att ert motiv på boxen exponeras.

Så överraska era kunder och leverantörer med en riktigt god julklapp i år! En julgåva fylld med julgodis som passar perfekt när mottagarna är några fler och med smaker som passar alla och skapar julstämning. Kan det bli bättre?

Julkort för boxens lock - Gör er julklapp extra fin.

Med julkortet/motivet som sitter på boxen så profilerar ni ytterligare er julklapp till kunder och leverantörer. Gör julklappen till kunderna mer personlig. Samla personalen med tomteluvor och glada miner, ta ett foto att ha till boxens ovansida som en personlig hälsning.

Självklart kan ni också välja bland våra fina julmotiv (se nedan) om ni inte har någon egen bild  och vi hjälper er gärna att exempelvis lägga in er logga i motivet, helt kostnadsfritt. 

Skicka adresserna till oss - sen sköter vi resten. 

Referens från kund

"Alltid suverän service från Godisboxen! Snabba, flexibla och hjälpsamma och kunderna uppskattar verkligen boxarna!"


Niclas Levin, säljchef Resia/Resfeber

Referensbild med julgodis och företagsmotiv

Aktuella erbjudande: