Julklapp och företagspresenter till kunder eller anställda med leverans direkt till mottagarna.

Julklapp med godis till kunder, leverantörer och anställda

Julklapp till kunder, leverantörer och samarbetspartners. Leverans direkt till era mottagare ingår alltid i våra priser! Våra XL-boxar passar perfekt ex. för avdelningar, fikarum, grupper eller reception.

 

 

 Maila Fredrik för offert: fredrik@godisboxen.se

 

Godispresent till kunder och anställda

Referesbild MatchAds

”Vi har använt Godisboxen ett flertal gånger och är jättenöjda med både paketering och service. Det är ett perfekt sätt för oss att promota produktlanseringar och vårda våra trogna kunder på.” Pernilla Boshuis VD MatchAds

Letar du efter julklapp till kunder, leverantörer eller anställda? En perfekt företagsgåva till Era kunder, annorlunda företagspresenter som man minns? Då hoppas vi kunna hjälpa er! Ett gott julgodis tillsammans med ett speciellt framtaget motiv (Era nyheter? Nya produkter? Eller en önskan om ett fortsatt gott samarbete – ni väljer vad ni vill kommunicera!) eller Ert företags logga, vi hjälper till med detta om ni vill. Helt enkelt ett stort gott julkort med en fin bild som uppskattas av alla.

Ta kontakt med oss, så försöker vi skräddarsy och tillgodose Era behov så långt som det är möjligt.
Kontakt: fredrik@godisboxen.se eller 0735-007622

”Vi är jättenöjda med Godisboxens tjänst, produkt och den proffsiga servicen. Vi återkommer gärna igen, när det är dax för ett nytt utskick som sticker ut!” Alexandra Rundström, Nordisk försäljningschef holiday autos

 

 

Fördelar med att vända er till oss:

  Det är enkelt för er – vi sköter hela utskicket! Frakt ingår alltid i våra priser.

  Stick ut! Skicka en snygg presentförpackning med er egen profil på locket – en gåva som syns!

 Motivet på boxen stärker ert varumärke i kommunikationen och skapar uppmärksamhet.

  Godis är gott och att få en godisbox är en väldigt positiv upplevelse. Vi levererar bara kvalitetsgodis.

 

Vi har även XL-boxar

Förutom vår vanliga storlek på godisbox (anpassad för 1-2 pers, perfekt som julklapp för dina personliga kundkontakter eller till anställda, se godisboxar här), så har vi nu även godisboxar för era större kunder och viktiga samarbetspartners, med en storlek som är perfekt för att ställas fram i ex. reception eller fikarum. En stor, välfylld  godisbox med ert motiv på boxens ovansida, blir ju en personlig julklapp eller kundgåva/present till dem ni vill tacka för ett gott arbete eller samarbete. Helt enkelt som en god julklapp till kunder, leverantörer och partners.

 

XL Godisboxen

 

 

Välj önskat innehåll bland vårt kvalitetsgodis, tänk på hur ni skulle utforma ert budskap i ett motiv (260 x 190 mm, gärna 300 dpi. Vi hjälper er gärna med ett kostnadsfritt förslag utifrån era önskemål)  på godisboxen och skicka oss en förfrågan!

Vi svarar snabbt och vi är alltid snabba med leveranser – bara att maila oss eller slå oss en signal!

Kontakta Fredrik på tel: 0735-007622 eller fredrik@godisboxen.se

Fler tips  Julgåva  Referenskunder    Kontakta oss

 


Godisboxen.se 9529 gilla-markeringar
Gilla sida