Goda julklappar till anställda och personal.

När du vill överraska anställda och personal med en uppskattad julklapp så funkar ju våra julboxar väldigt bra. Det blir en personlig julgåva då man själv bestämmer boxens utseende med motivet/bilden för boxens lock och med en fin julhälsningn inuti. Förutom då, att innehållet är en klapp fylld med julgodis och ev. tillbehör såsom Triss eller biobiljetter.

Kika på vårt sortiment av julboxar nedan, här finns något för alla smaker. Så skicka en personlig julklapp till era anställda eller personliga kontakter. En god överraskning som dyker upp i brevlådan.

Allt vi behöver när du har hittat den rätta boxen och julmotivet, är adresserna till mottagarna (eller adressen till er om de ska delas ut på arbetsplatsen). Sen sköter vi resten och du kan ta det lugnt fram till jul. ;-)

Till offertförfrågan

Se några utav våra julboxar

Här hittar du alla våra julboxar som passar bra som julklapp till personalen. Till de flesta boxarna går det också bra att välja ytterligare tillägg. Och förutom att vi bara har inslaget kvalitetsgodis, så ingår alltid frakt (inom Sverige) i våra priser.

JULFILMSBOXEN

JULFIKABOXEN

JULBIOBOXEN

Motivet på boxen gör din julklapp än mer personlig.

Har ni ett eget motiv som ni vill använda (kanske en bild på hela företaget i tomtedräkt? Kul!) så går ju det jättebra såklart. Men vi har också fina julmallar som ni gärna får använda som motiv för boxen. Och behöver ni hjälp med att få till ett fint och personligt julmotiv så hjälper vi er alltid. Kostnadsfritt såklart. För vi vet ju hur uppskattade era personliga julklappar blir, oavsett om det är till personalen eller personliga kundkontakter. Och där är ju både det goda innehållet och den fina julbilden på boxen viktiga! Så ta fram er egna bild eller välj någon av våra, så fixar vi det på bästa sätt för er.

God jul motiv med julkula, plats för er logga

julmotiv med grön bakgrund och snöflingor med text we wish you a merry christmas och ruta med logga
julmotiv med snöflingor, text med god jul och gott nytt år och plats för logga

motiv med röda julkulor, guldgirlanger och grankvistar. Ett fint julkort i mitten med text njut av julen! samt en hälsning från logga
julinspirerande motiv med hängande bokstäver god jul och här lägger vi in er logga

tecknad tomte i vinterland med snöflingor. God jul och gott nytt år skylt med logga

Referens från företag

”Referens text”

Namn, företag

Referensbild julbox