Lägg till något extra i boxen och gör någon extra glad!

SF kids
Överraska de yngre barnen med SF kids och upptäck både gamla och nya filmer och serier. Det är lätt att använda även när man är liten. Som vuxen kan du känna dig trygg när barnen tittar i SF Kids Play, föräldrar kan kontrollera vilket innehåll barnen får se och hur länge de får titta. Perfekt inför middag eller läggdags!

Barnen kan titta via datorn, mobilen, surfplattan eller Apple-TV, och med Airplay eller Chromecast även på TV’n. 

SF anytime
Uppmuntra någon du tycker om med mys och hemmabio i soffan med SF anytime. Passa på och se de senaste filmer som gått på bio med någon du tycker om. Använd filmkoden och välja en film från SF anytimes stora utbud av spännande filmer i alla genre.

Så överraska någon med hemmabio tillsammans med en smarrig godisbox.

Triss
Det sägs att plötsligt händer det.. Ge bort skrapspänning och chans på miljonen med Triss i era boxar. Alltid lika roligt och uppskattat. 

OBS! Tänk på att mottagaren måste ha fyllt 18 år.

Biobiljetter
Skäm bort någon med en härlig kväll i biomörkret. Uppmuntra till mys i biofåtöljen  med en godisbox i handen och kanske ett trevlig sällskap.

Glöm vardagen för en stund och dröm dig bort till filmens värld.

Tidningskungen
Ge bort sköna stunder av mys och läsning! Presentkort på en tidningsprenumeration är en perfekt present där mottagaren enkelt går in på tidningskungen.se och själv väljer sin favorittidning eller varför inte en pocketbok?

Det finns över 200 tidningar inom alla intressen och smaker att välja emellan. Här finns något för alla.

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.