Påskgodis till kunder och samarbetspartners.

Påskägg behöver inte alltid vara runda, men en sak är iallafall säker; De är alltid fyllda med något gott.

Här hittar ni vår XL-påskbox framtagen för att passa när mottagarna är lite fler, ex. till ett team eller en avdelning. Så skicka en stor påskgåva till kunder och samarbetspartners fylld med färgglada chokladägg och många andra goda sorter som passar alla smaker. Påskgodiset är alltid från välkända varumärken och det är viktigt för oss att det enbart är inslaget kvalitetgodis.

Våra priser är alltid inkl. frakt!

Trevligt påskkort på boxen från ert företag

Som ett tjockt, härligt påskkort fyllt med gott, där utsidan är lika fin som innehållet är smarrigt. Och med ert påskmotiv på boxen så blir ert fyrkantiga påskägg till kunderna än mer uppskattat!

Goda påskpresenter till kunder och samarbetspartners

För era stora påskägg (dvs våra XL-boxar) till kunder och samarbetspartners så är det ju en stor fördel att ni sticker ut från alla traditionella påskägg, i och med boxens lock som täcks med er bild/motiv. Kanske har ni ett eget kul foto på hela företaget i kycklingdräkter (snacka om att sticka ut!)? Eller så har ju vi ett antal påskmallar, med allt från påskris och fint målade ägg som motiv, där vi kan lägga in er logga (se nedan). Eller så hjälper vi er gärna med att ta fram ett fint påskkort som ni vill använda för boxens lock. Så förutom att ni skickar uppskattat påskgodis till kunder och samarbetspartners, så marknadsförs ju ert varumärke på ett positivt och tydligt sätt!

Referens från företag

”Godisboxen är en suverän idé som vi använt oss av vid flera tillfällen! Tack vare att det är så enkelt att beställa och snabb leverans, så kan vi ex. med kort varsel gratulera våra kunder med en Godisbox. Det är ett bra sätt att stärka vårt varumärke, då man kan få boxarna med helt företagsunika motiv. Dessutom med strålande service och bemötande!”

Magnus Persson, revisor Sydrev

XLbox referensbild med påskgodis

Funderar ni på något kring era goda påskhälsningar eller vill ni bolla en idé med oss? Hör gärna av er, så försöker vi lösa det på allra bästa sätt!