Påsken har rullat in hos oss Öppna i din webbläsare

Kan årets godaste påskägg vara 4-kantiga?

Vi tror att det kan vara så. Men så är vi ju också partiska. För som ni vet, har våra påskägg en lite annorlunda form. Men det gör också, att de får plats i brevlådan! Och förutom att formen skiljer sig från de vanliga, traditionella äggen, får du ju faktiskt också själv bestämma hur utsidan ska se ut. Ett av våra påskiga motiv funkar alltid, men en påskhälsning till farmor eller morfar med en bild på barnbarnen i påskhare-dräkt funkar ju också. Valet är ditt!

Vad mer? Jo, just det. En hälsning för insidan kan du skriva också. Eller välja en påsk-box med bio eller triss? Eller något annat tillval kanske? Och godiset är givetvis alltid inslaget kvalitetsgodis. Ja, du hör ju hur gott det låter. Nu är ju bara frågan; vem vill du påskboxa med ett smarrigt, 4-kantigt påskägg?

Påskkortboxen

Skicka ett fyrkantigt och ätbart påskkort till den du gillar. Choklad i god form!

199:- Välj

Påskbioboxen

En påskpresent med både bio och biogodis- önska Glad Påsk med denna box!

359:- Välj

Plötsligt..påskbox

Skicka påskäggen i box - önska en god, glad och spännande påsk!

229:- Välj

Påsk-kort som motiv

Välj ett påskmotiv som du tror mottagaren gillar bland våra påskmotiv. Eller så laddar du upp ditt egna påsk-kort till boxen, för en ännu personligare touch! Självklart har vi också påsk-ramar att pynta motivet med!

Påskkramar

Skicka en Glad Påsk hälsning med kramar

Välj Påskkramar

Chokladharar

Önska glad påsk med glada chokladharar!

Välj chokladharar

Egen bild

Använd bilden från förra påsken, eller på med påskharekostymen och fota!

Ladda upp eget

För Företag

Visst struntar ni i traditionella äggen i år och gör något roligare?

Vill du beställa goda, 4-kantiga påskägg som företag och som vi skickar direkt till era mottagare? Perfekt till personal, kunder och samarbetspartners! Kolla in vår företagssida och kom med en förfrågan så hjälper vi er såklart!