Omtanke för den som är krasslig Öppna i din webbläsare

Vabruari är här som alltid, tyvärr. Och en god och omtänksam krya på dig-hälsning i brevlådan botar ju inte, men kanske kan den få sjuklingen att må bättre en stund? Och det är såklart mycket värt!

Perfekt krya-på-dig tillval

Att få krypa upp i soffan, äta lite kuckelimuck-medicin och se favoriten på tv:n eller på surfplattan kan faktiskt vara ganska mysigt när man känner sig hängig.

Och då har vi ett perfekt förslag på krya-present:
SF Kids Play, playtjänsten bara för barn, med allt från Astrid Lindgrens klassiker till nya favoriter som ex. Greta Gris eller Byggare Bob är ett av våra senaste tillskott bland tillval du kan göra till våra godisboxar.

Appen laddas ned enkelt och sen är det bara att börja titta!
- 3 mån abonnemang, ingen bindningstid och inga kreditkortsuppgifter behöver anges.
- Abonnemanget pausas automatiskt efter 3 mån.
- Ladda ner och titta offline (perfekt vid resa)

Just nu grymt bra pris på 99 kr för 3 mån! 

Vuxna blir också sjuka…

Vabruari övergår ju ofta i att vi vuxna också åker på en omgång. Och hur skönt är det inte även för oss, att få lite extra kärlek då? Kanske passar vår senaste tillökning i boxfamiljen perfekt just till din vuxenfavorit som du vill önska ”krya på dig”?

Nyhet!

Senaste tillskottet i box-familjen heter "Kryaboxen". Söta kärleksfulla näsdukar, choklad och te - skicka en söt krya-hälsning i box!

199:-

Hemmamysboxen

Soffmys med senaste hyrfilmen och gott godis kanske kan lindra? ♥

279:-

Kryapådig

Den perfekta boxen när din vän blivit krasslig - riktig omtanke i box!

Kan även kombineras med film hemma eller söta näsdukar.

149:-

Snart Alla ♥-s dag

Som vanligt vid denna tiden är det extra kärlek i luften. Rosenblad och orkester, romantisk resa, eller bara en liten myskväll? Oavsett hur man väljer att fira (om man gör det), så är det nästa vecka det sker. 14 februari är det ju alla hjärtans dag och vi har fullt med kärleksboxar, såklart.