Sportlovsbilderna gör sig bra på box Öppna i din webbläsare

Härliga sportlov!

Oavsett om man haft, har eller ska ha; sportlovs-veckan kommer alltid som ett skönt avbräck när mörkret och kylan gör att våren känns avlägsen. Men helt plötsligt får man lite mer tid tillsammans som gör att dagarna kan utnyttjas på ett helt annat sätt! Kanske blev det en härlig korvgrillning i skogen? Eller är det en tur till skidbacken inplanerad? Oavsett vad ni gör, så hoppas vi att ni har kameran i högsta hugg och kan föreviga dessa tillfällen.

Dels för er egen skull, men också för de som inte kunde vara med. För era fina bilder gör ju sig utmärkt på våra godisboxar, perfekta att skicka som en personlig och kärleksfull hälsning till de man tycker om. Så glöm inte kameran; för vem vet när just det där härliga foto-tillfället dyker upp?

Fredagsmysboxen

Katter, apor, Dumle, M Peanut och popcorn - nu är det fredagsmys...

199:-

Trippelboxen

Tre populära kolor i box! Skicka ett smarrigt vykort till den du gillar!

189:-

Födelsedagsboxen

Barnsligt gott godis och favvo-tidningen - en god present som varar länge!

269:-

Lyxiga turboxen

Choklad, härliga kryddor för matlagningen och Triss - perfekt present!

299:-

Blingboxen

Överraska med supersnygga hårsnoddar/armband och gott godis - perfect match!

249:-

Biogodisboxen

En presentbox med en bra blandning biogodis och två SF-biljetter!

359:-

Glöm inte att det även finns tillval!

Till de flesta av våra godisboxar, går det även att göra tillval. Exempelvis Triss (till mottagare över 18 år), SF-bio biljetter, SF Anytime (för film i soffan hemma), SF Kids Play presentkort - en superrolig playtjänst med både nya och gamla filmfavoriter, Happy Socks för kids, Presentkort Tidningskungen - härlig magasinsläsning... För att nämna några :-)

Februari = vabruari

Det är jättetrist att vara sjuk. Att skicka en godisbox till den som är krasslig botar inte - men omtänksamheten och det goda innehållet kanske kan lindra?

Anledningar att godisboxa någon är oändliga. Vilken är din?

Erbjudande till företag

Vill ni uppskatta kunder eller anställda med påskägg i box? Vi hjälper er med hela utskicket. Fixa (eller låt oss hjälpa till!) bara ett roligt/fint/trevligt påskmotiv från ert företag och välj innehåll som mottagarna ska få njuta av, så sköter vi resten. Läs mer här eller gör en offertförfrågan direkt:

Godisboxar för företag

Erbjudande just nu: Beställ era påskhälsningar innan den 4 mars (med leverans v14-16) och få 10% rabatt på din beställning. (Gäller en beställning på minst 20 st boxar ordinarie eller 10 st boxar XL, med mottagare inom Sverige)