Bio + godis = perfect match! Öppna i din webbläsare

Vem hänger du helst med i biomörkret?

Vi tycker att det ser ut som en bra start på 2019, även på biofronten. Så skicka en härlig biobox till personen du gärna kurar med i biomörkret och kolla in förslagen nedan. Kanske blir du medbjuden? 😉 Och biogodiset är ju liksom redan fixat…

”Beautiful Boy”

Gripande drama om föräldrarnas kamp för att nå fram till sin son som fastnat i missbruk. Bra skådisar och både Timothée Chalamet och Steve Carell är ju tidigare Oscarsnominerade. Några scener dem emellan beskrivs av amerikanska kritiker som bland de mest hjärtslitande, uppriktiga någonsin.

Riktigt klassiskt biogodis och 1,2,3 eller 4 biobiljetter?

”Britt-Marie var här”

Det är väl ingen vågad gissning att detta blir en av årets mer sedda filmer. Den är skriven av Fredrik Backman, som även står bakom bästsäljande boken ”En man som heter Ove”, som gjorde succé på bio.

På liknande vis skildrar ”Britt-Marie var här” alla de människor som aldrig riktigt vågade ta klivet ut i omvärlden, som hellre tog det säkra före det osäkra. Skildringen är både ömsint och humoristiskt. Och Pernilla August spelar ”Britt-Marie”, bara en sån sak!

Skicka en Favoritbox till din favorit!

”Ploey - Ett vinteräventyr”

Premiär 18/1!

För familjemyset (från 7 år).

Den isländska vintern närmar sig. För strandpiparna har tiden för att flyga söderut kommit. Men Ploey missar avfärden och blir ensam kvar. Han bestämmer sig då för att gå över “islandet”, i hopp om att nå den mytomspunna dal som sägs vara bevarad från kylan: Paradisdalen. Under sin resa blir han vän med den majestätiska fågeln GIRON, vars ståtliga vingar en gång skadats av SHADOW, ett otäckt rovdjur. De två följeslagarna får använda sin nyfunna vänskap och sitt starkaste mod för att övervinna farorna med den arktiska vintern så att Ploey äntligen får återse sin familj.

Överraska med en Matinébox!

Årets mest sedda film 2018:

Äh, det hade du säkert redan koll på…😊

Men självklart var svenskarnas favorit "Mamma Mia: Here we go again!" Precis som senast det begav sig.

(Vet du med dig att din vän skulle gilla filmen, men missade den på bio? Skicka då en godisbox och välj till ett presentkort på SF-anytime. Film är (även) bra i soffan hemma ♥ )

Här är hela listan på 2018 års mest sedda filmer

Kramens dag

Och du; glöm inte att kramas lite extra på måndag då det är kramens dag :-)

Kramens dag