Advents-rim från oss till er! Öppna i din webbläsare

Tänk vad snabbt ett år kan gå,

nu vi fyra på rad åter stå.

Ännu är inte alla lika heta,

men närmre jul smälter vi tillsammans ska ni veta.

Men som start ska vi denna söndag mysa

och låta första tomten ensam lysa.

Och därmed har vi en önskan till er alla sänt;

ha en riktigt skön 1:a advent!

Skicka julklappar

Julen närmar sig och det börjar bli dags att fixa julklapparna. Och för dig som vill undvika stökiga och dunjacke-ovänliga varuhus med julmusik på högsta volym, så har vi såklart alternativ till detta. Och har ni dessutom nära och kära som ni inte hinner träffa innan jul, eller som kanske bor långt bort? Då är det ett perfekt tillfälle att skicka dem en god och kärleksfull julklapp, direkt till deras brevlåda med en fint julmotiv och önskan om en skön ledighet. Så fixa klapparna i lugn och ro i år, så blir nedräkningen ännu skönare.

Personlig bild på boxen.

Gott innehåll och en kärleksfull hälsning från dig toppas perfekt med "det fina fotot från träffen i somras". Eller årets "vi-har-försökt-få-barnen-att-uppskatta-julfotograferingen"-bilden?
Gör boxen extra personlig med ditt egna foto!

Ladda upp eget motiv

●●● Lägg till ●●●

Vill du göra tillval till dina godisboxar? Överraska de yngre barnen med bästa underhållningen med SF Kids Play eller skapa hemmabio-mys med SF anytime. Ge bort skrapspänning med Triss, ett biobesök eller varför inte juligt avslappnade lässtunder med presentkort hos Tidningskungen? Du väljer!
Ni hittar tillvalen under varje godisbox eller i kassan.

Det lilla extra till någon du vill göra glad, helt enkelt.