Morsdagspresent

Morsdag present

Beställ en morsdagspresent som innehåller både kärlek och omtanke! Mors dag är 27:e maj 2018.

Morsdagspresent överraskar vi våra mammor med på Mors dag den sista söndagen i maj och Mors dag 2018 är 27:e maj. Tanken är att man som barn ska hylla och uppvakta sin mor och skicka en fin hälsning. Och det är populärt att överraska henne med något gott som hon kan få njuta av på sin dag, så att skicka en godisbox som present till mamma på Mors dag passar ju perfekt. Kanske en present till mamma, med hennes favoritgodis och trisslotter som en extra chans att förgylla hennes dag? Du väljer såklart själv vilken morsdagspresent som passar din mamma bäst! Välj också ett av våra motiv, som pryder boxens framsida. Eller varför inte ladda upp ditt eget foto som motiv, så blir det verkligen en Morsdagspresent utöver det vanliga!

Morsdagspresent med bio Morsdagspresent med eget foto Present till mamma med fin choklad Ge bort mysstunder till mamma Mammas eget te och choklad i box på hennes dagKärlekschoklad & Triss till mamma

 

Vad gillar din mamma?

Choklad är ju ofta en favorit som morsdagspresent, som vi misstänker komma funka även Mors dag 2018. Och Marianne crisp tillsammans med mammas eget te är en riktig klassiker som ofta går hem! Och när det gäller andra sorter som är populära, så brukar Geisha vara en riktig favorit, gärna kombinerad med lite finare praliner. En nyhet för i år, är vår fairtrade och ekologiska gåva, där chokladdoppade mandlar och lakrits överdragen med mjölkchoklad och pudrad med lakritspulver, ingår. Oemotståndlig för lakritsälskaren och finsmakaren!

Men vi har så klart massor av förslag på Morsdagspresent som vi hoppas passar just din mamma, med allt från rena godisboxar, till kombinationer med presentkort på hennes favoritmagasin, biobiljetter för filmälskande mamman och skraplotter för turmamman.

Så kika runt bland våra alternativ och skicka en hälsning som kommer gå rakt ner i brevlådan, men rätt in i hjärtat…www.godisboxen.se/godis/morsdags-boxar

Mors dag utomlands

Visste du att Mors dag firas på olika datum runt om i världen? T ex så firar Finland Mors dag redan andra söndagen i maj, tillsammans med 65 andra länder, medan ex. Storbritannien har sin i mars. Många länder har andra söndagen i maj som Mors dag. Frankrike och Sverige och några till firar sista söndagen i maj. Men för oss spelar det ingen roll, eftersom vi skickar godisboxar över hela världen och gärna hjälper dig att att uppvakta på Mors dag 2018, även om hon bor långt borta.

Skicka en kärleksfull present lagom till Mors dag

Glöm inte heller att skriva en hälsning, som vi sätter på boxens insida, bara för din mamma att se… Vi skickar boxen för leverans på den dagen du önskar och din present till mamma landar direkt i hennes brevlåda.

Tips: Om du hittar ett foto på er tillsammans, så blir det ju perfekt att använda på din present till mamma. Ladda upp bilden och använd som motiv på din godisbox!

Nästa Mors Dag är 27:e maj 2018.


Godisboxen.se 9548 gilla-markeringar
Gilla sida