GODISBOXENS ÅRLIGA JULTÄVLING ÄR TILLBAKA!

Häng med från start, så missar du ingen av vinstchanserna!

Du tävlar med ditt bästa juliga foto och kan vinna julhälsningar/julklappar till nära & kära och dessutom har du chans att få hem Mega-Julklapps-boxen till dig själv!

Vinnaren är korad!

Det blev Jeanette (delfinal 2) som tog hem årets Mega Julklapps-box! Stort grattis säger vi på Godisboxen!

Läs motiveringen till vinsten i inlägget här på Facebook: Vinnaren i jultävlingen 2015

Så ta chansen och var med!

1. Ditt bästa/roligaste/sötaste/galnaste juliga foto blir ditt bidrag i denna tävling. Tävlingen består av 3 deltävlingar och en final. Du kvalificerar dig till finalen genom att vinna en av deltävlingarna.

Välj något av följande sätt för att delta:

Följ oss på Instagram där du också taggar ditt bidrag med #godisboxenjultävling

(För att kunna tävla måste ditt Instagram-konto vara öppet. Kolla i inställningar att det är inställt på off-läget i ”photos are private”. Detta för att ditt bidrag ska vara synligt för juryn)

Eller gilla oss och lägg upp din bild på vår Facebooksida: facebook.com/godisboxen

(Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon form av stöd från Facebook)

Har du varken Facebook eller Instagram kan du maila ditt bidrag till emelie@godisboxen.se
Viktigt! Ange “tävlingsbidrag” i ämnesraden i mailet.

2. Skriv en kort mening om fotot och varför du tycker att just ditt bidrag ska vinna.

3. Du deltar med ditt foto i den deltävling som står på tur, för en chans att kvalificera dig till den stora finalen. Du får bara ställa upp med ett foto per deltävling och samma foto får bara användas vid ett tävlingstillfälle. Men självklart får du delta och skicka in olika bidrag till alla deltävlingar!

4. Det är inget krav att dela tävlingen på ex. blogg eller facebook, men det är såklart ett plus och något vi gillar :-)

5. På följande datum utser vi en deltävlingsvinnare: 4/12, 9/12 och 14/12. Dessa bidrag publiceras här på sajten, i nyhetsbrev och på vår facebook-sida och Instagram. Deltävlings-segrarna möts sedan i en final och den 16/12 kommer vi utse finalvinnaren som kommer att få hem Mega-julklapps-boxen att njuta av lagom till jul!

6. Deadline för att skicka in bidrag till deltävlingarna är kl 23,59 dagen innan ovan nämnda datum.

Vinster

Finalvinst: En stor, svart kvalitetsväska med trycket: Box-in-bag och Godisboxens logga innehållandes riktigt mycket gott godis och andra juligheter både från vårt ordinarie sortiment och julsortimentet! Dessutom 4 st biobiljetter till valfri SF film (gäller för valfri film på SF´s biografer).

Deltävlingsvinster (3 st)- Bidrag som vinner en delfinal och därmed kvalificerar sig till den stora finalen, vinner boxar till ett värde av max 700:- på godisboxen.se som får skickas till valfria mottagare (inom Sverige). Ditt foto blir såklart motivet på dessa boxar!

Vinnare deltävling 1: Grattis Sky! Du vinner valfria godisboxar till valfria mottagare (max värde av 700:- ). Dessutom är du kvalificerad till den stora finalen, där du har chans att ta hem MEGA-julklappsboxen! Juryns motivering: ”Med en härlig beskrivning i bild och ord om hur julen ska vara!”– fint som motiv på Godisboxar.

Vinnare deltävling 2: Grattis Jeanette! Du vinner valfria godisboxar till valfria mottagare (max värde av 700:- ). Dessutom är du kvalificerad till den stora finalen, där du har chans att ta hem MEGA-julklappsboxen! Juryns motivering: ”En söt tomte som även önskar vara givmild i jul!”– fint som motiv på Godisboxar.

Vinnare deltävling 3: Grattis Sally! Du vinner valfria godisboxar till valfria mottagare (max värde av 700:- ). Dessutom är du kvalificerad till den stora finalen, där du har chans att ta hem MEGA-julklappsboxen! Juryns motivering: ”En härlig, kärleksfull familje-bild!”

Tävlingsregler

Du måste äga rätten till bilden du skickar in. Att använda andras bilder är att bryta mot upphovsrättslagen. Du har som tävlande ansvar för att bilden inte innehåller Copyright-skyddat material eller bryter mot eventuella regler och lagar.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Bor du utanför Sverige står du själv för frakten vid eventuell vinst.

Se till att du skickar ditt tävlingsbidrag från en mail du använder ofta för att vid vinst kunna svara omgående (inom 2 dagar). Använder du Facebook eller Instagram når vi dig genom de kanalerna. Vid uteblivet svar kan vinstpriser komma att omfördelas. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter. Juryns beslut och resultat i omröstningar kan inte överklagas. Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon from av stöd från Facebook.

Alla vinnande (deltävling och final) foton publiceras på www.godisboxen.se med juryns motivering samt ditt namn och staden du är från. Alla finalister och vinnare kommer också att publiceras i vårt nyhetsbrev (anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!) och på facebook.com/godisboxen och www.instagram.com/godisboxen

Stort lycka till!

/Godisboxarna