Mors lyxbox

Mors lyxbox

Mors lyxbox

Ge mamma en smarrig och långvarig gåva till Mors Dag! Låt henne smaska gott godis uppkrupen i soffan tillsammans med det nyanlända numret av hennes favorittidning. Boxen innehåller ett presentkort på en tidningsprenumeration där hon enkelt går in på tidningskungen.se och själv väljer sin favorittidning (alternativt pocketbok). Det finns mer än 200 tidningar inom alla intressen och smaker att välja emellan, så på sätt kan du vara säker på att hon hittar något som hon tycker om. Dessutom så blir hon påmind om din present varje gång det dimper ner en ny tidning i brevlådan. Tillsammans med klassiker som Polly och Geisha samt "Mammas eget te" med hälsobäret havtorn och krispiga äpple, så ger du helt enkelt bort stunder av njutning!

Presentkort på pocketbok eller en tidningsprenumeration hos tidningskungen.se (värde upp till 297:- beroende på vilken tidning mottagaren väljer), "Mammas eget te" Rooibos med hälsobäret havtorn och somriga jordgubbar 50 g,  Polly 40 g, Geisha 37 g och två chokladhjärtan.

Pris inkl. motiv/eget foto, hälsning och leverans till mottagaren (inom Sverige)

Totalt: 309 :-

Lägg till

Lägg till något extra i boxen och gör någon extra glad!
Biobiljett
Ge bort en härlig kväll i biomörkret! En Biobiljett från SF i presentkuvert.
110:-
Trisslott
Ge bort lite skrapspänning! En Trisslott i presentkuvert. OBS! Mottagaren av Triss måste ha fyllt 18 år.
40:-
Hyrfilm online på SF anytime
Perfekt för den som gillar att titta på film hemma! Ge bort en mysig filmkväll tillsammans med godiset.
49:-
Små & söta choklad
Ekologiska handgjorda chokladkakor - det ena med Masalakryddor och det ena med honung från La Alcarria, en spansk region som är känd för sin honung.
39:-
ByEloise hårsnodd/ armband
Lyxiga, supersnygga hårsnoddar som på armen blir ett läckert armband. 2 st levereras i fin smyckepåse.
119:-
Välj kategori:
Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.