2016-04-13 Presenttips

Winter is coming…

Känns ju lite märkligt, att i samband med att de första flintastekarna och foliepaketeten läggs på grillen så börjar man längta efter snöstormar, iskyla och något frostiga relationer?! Men är det dags för en ny säsong av Game of Thrones, så är det ju precis så det är. Så med början 25 april (i Sverige) kommer solletande längs husväggarna blandas med svinkalla scener på valfri enhet! Och när nu Game of Thrones går in på sin sjätte säsong, så är det också som världens största tv-serie och med miljontals fans över världen.

Och då dyker ju den självklara frågan upp: Vad smaskar man helst till ett GoT-maraton? Är det chips som gäller? Eller går man för gottepåsen el grande? Eller en pizza-buffé kanske? Och hur ser man helst sina avsnitt; ensam, uppkrupen i mörkret och totalt mobilförbud under dryga 45 min, eller bjuder man in till fest, med kostympris till bästa Game of Thrones-outfit?

Ja, ni hör ju. Frågorna är lika många innan det ens har dragit igång. Och sitter du nu och funderar kring hur kommande säsong blir, så kolla in trailern från säsong 6 nedan för lite smakprov och förväntans-gåshud på armarna…

Ha en fantastisk vår och tänk på att snart är sommaren här! Och vintern. Samtidigt.

/Fredrik

P.s Vill du överraska din Game of Thrones-älskande vän, med en smarrig box lagom till premiären av säsong 6? Kolla in goda förslag här!