2017-01-17 Säsong Presenttips

Nytt år fyllt med möjligheter! Och goda hälsningar.

Vi struntar i att haka upp oss på allt som inte blev, eller nyårslöften som bröts strax efter tolvslaget. För så kommer det alltid se ut. Något blir medan något annat inte blir. Och ett missat tillfälle leder till en annan oväntad möjlighet.

Så vi kikar över kullen (eller berget, trädtopparna eller vilken naturmetafor du nu känner dig mest bekväm med) och pratar framtid istället. För vår del handlar det om möta ett nytt år, med samma nyfikenhet som vi alltid gör, och att se till att viljan att hela tiden driva framåt och utvecklas följer med oss. Vad vill våra kunder ha? Hur kan vi bli en ännu bättre present-tjänst? Och hur kan vi få blombuds-branschen att vissna lite extra?

Så vårt år kommer fyllas med nya produkter (ni har väl inte missat våra ”nyfödd”-present, tex?) och vi kommer fortsätta erbjuda bra alternativ när du vill överraska någon du gillar! Och vi kommer fortsätta lyssna på er, när ni har idéer som utvecklar oss ytterligare. Så jag hoppas ni får ett riktigt härligt 2017, där drömmar och mål nås som du själv vill. Om inte, så får man alltid en ny chans nästa år…

Ha det gott!

/Fredrik