2015-11-26 Högtider

Jul, jul, strålande jul…

och därtill hörande lagerpåfyllning, såklart! 🙂 Twist, skumtomtar, julenisse och juldoftande kaffe. Just nu älskar jag att komma in på lagret och känna den doft som parfymavdelningen i Tax free-butikerna aldrig lyckas förmedla; lugn (nåja), kärlek och glädje. Och det är ju det julen och kommande ledighet ska handla om!

Och en viktig del i det är såklart planering och till viss del icke-planering; vara ute i god tid med alla inköp såklart, så att du sen kan strosa runt i pyjamas med glögg-koppen i handen, med de klassiska jullåtarna i bakgrunden och bara invänta släktmyset. Utopi? Förmodligen, men med drömmar och mål så kommer du kanske en bit på väg i alla fall.

Och när det gäller julhälsningar och klappar, så är det ju inte några problem att lösa det enkelt och smidigt idag, utan att svettas i dunjackan, bland 1000-tals andra vilda julhetsare; för nätet har ju kommit till stan! Så gör det omvänt, börja istället med pyjamas-läget och glöggen och sätt dig med paddan uppkrupen i soffan. Men vet du var du ska börja? Om inte, så har jag ett par tips: Julklappsboxar eller fina motiv för dina boxar.

Så sätt igång och njut av julen redan nu och ha en riktigt skön ledighet!

/Fredrik