2012-09-28 Säsong

HÖSTPRESENTER

Mycket händer den här årstiden, inte minst i naturen, där det förbereds inför vintern och man bjuds på vackra färgföreställningar. Men jag tänkte inte fördjupa mig så mycket i det. Dels p g a bristande biologikunskaper, men framför allt för att jag tänkte prata om andra spännande saker som händer just nu. Och då tänker jag givetvis på godisboxen. Tro´t eller ej.

Hösten innebär att vi går in i vår mest intensiva period, med högtider som avlöser varandra i rasande takt. Först kommer Halloween, som bara blir mer och mer populär för att överraska någon med en present. Sorry, jag kan helt enkelt inte hålla mig; skyll på min västkustbakgrund om ni vill, men här brukar försäljningen ta en ”skrämmande” fart…Jaja, jag sa ju förlåt! Trick or godisboxa har ju blivit vår lilla slogan, och självklart hoppas vi att det blir en del godisboxande även i år. Glöm inte heller, att kika in våra Halloween-motiv som ni hittar bland våra kategorier.

Och pappsen får ju som vanligt lite extra uppmärksamhet den 11:e november, då det är Fars Dag. Självklart kommer vi ladda även för det, med både motiv & boxar, men mer om det längre fram.

Annars då? Tja, vi har ju faktiskt lagt upp ett par nyheter, som snabbt blivit populära! Bl a ”ekoboxen”, som innehåller ekologiskt godis, som är både gluten- och laktosfritt! Väldigt uppskattat, när man skickar en present till de som inte tål allt. Kika på Ekoboxen!

Dessutom har ”reklamboxen” blivit en favorit; riktigt kul spel med utgångspunkt i reklamens värld. Har vi inte alla någon gång tävlat om vilket företag som ligger bakom en viss slogan? Eller hur loggan ser ut? Se till att bjuda in dig själv till mottagaren av boxen, så att ni för en gångs skull har lite nytta av allt ni lagt på minnet! Och samtidigt ha kul, så klart…Kolla in Reklamboxen!

Så det var väl allt för nu. Men ni; glöm inte inte blanda geléhallon och geishachoklad. Sjukt bra.

Ha det gott!

/Fredrik