2017-09-13 Säsong

Höst och härliga äpplen!

Vi lägger drömmen om långa sandiga stranddagar längst bak i minnesbanken och fokuserar lite framåt istället. För efter ett relativt lugn, så är det nu det händer; för precis som naturen byter om alá Fantomen när han ska göra stan, så är det också dags för oss att byta skepnad och steppa upp inför vårt roligaste och tuffast halvår där högtiderna avlöser varandra.

Och för att klara omställningen på bästa sätt i år, så har vi också tagit in en ny stjärna i Godisbox-familjen; välkommen Josefin! Så nu känner vi oss redo och det kommer också hända en hel del på nyhetsfronten under det närmaste, så fortsätt hänga med oss på sajten och i våra sociala kanaler.

Men vad vore väl en höst utan lite äpplen, trädgårdens guld just nu (för er som inte har kantareller i densamma då, vill säga. Men det hoppas jag inte.)? Och varför inte i form av äpplepaj rent av? Här hittar ni ett recept från Mitt Kök där Daim sätter lite extra twist på pajen och är helt underbart!

Men vi vill ju också haka på den mysiga höstkänslan och har självklart laddat upp med ett gott te med smak av….just det; äpplepaj! Så varför inte överraska din te- och -mysälskande vän med något riktigt gott i brevlådan? Och i hälsningen kan du ju passa på att bjuda in dig själv också…;-) Äpplepaj i box hittar du här.

Så njut av hösten och minns att delad glädje är dubbel glädje.

Ha det gott!

/Fredrik