2016-07-28 Presenttips

Glöm inte sommarens födelsedagsbarn…

Härliga tider just nu, med dagar fyllda av krabbfiske, lata stranddagar och grillkvällar med släkt och vänner! Men sen har vi ju några som tenderar att hamna lite i skymundan. Som förloras i sommarens hängmatte-tempo och pokémon-jakt. Och som år efter år får stå tillbaka i perioden när gräset behöver klippas som oftast.

Det här är till er. Eller rättare sagt, till er som har en sådan vän eller släkting, vars föräldrar planerade hösten mörkermys lite dåligt. Som gjorde att deras högtidsdag förpassats till årets skuggsida (nej, inte den skuggan man söker efter att man fått nog av en stekande sol), med en liten känsla av övergivenhet.

Jag pratar alltså om sommarens alla födelsedagsfirare.

Så låt oss ta en stund och uppmärksamma dessa; pausa ljudboken och slurpa ur lemonaden och skicka ett grattis-sms eller slå en signal! Det kommer firaren bära med sig i hjärtat länge. En liten omtanke som tränger igenom solkrämens skyddande skal och bevaras som ett härligt minne.

Och vill du slå på stort, så kolla in några av våra present-tips och fixa en kul överraskning på ett par minuter. Sen landar presenten rakt i mottagarens brevlåda och din omtanke är levererad. Och du kan återgå till den sköna solstolen igen.

Ha en fortsatt fin sommar!

/Fredrik