Alla hjärtans dag 2017 närmar sig.

Vi tror på kärleken i år. Och att den behövs, kanske mer än någonsin. Så vad passar bättre än, att alla hjärtans dag 2017 snar är här (14/2)? En chans till att uppskatta din bästa vän, älskling eller familj lite extra. Och att fira det ni har tillsammans. För de flesta av oss har faktiskt förmånen att kunna dela sitt liv med någon, chansen att säga ”jag älskar dig”.

Och visst är det så i tider av stress och krav på att haja vilken som är den senaste detoxjuicen (ingefära är sååå 2016...), samtidigt som du ska klara av det tuffa combat-pass på gymmet, att vi ibland hamnar snett i prioriteringarna. Så alla hjärtans dag 2017 tycker jag att vi använder för att vända det. Låt det handla om en tu-man-hand kväll med kärleken, varför inte käka en bit tillsammans och hålla hand, medan stearinet sakta rinner ner på rödrutiga duken. Perfekt att komplettera med en bio efteråt! Kolla ex. in våra kärleksboxar med choklad och biobiljetter. Eller kanske bara åka hem till vännen som du inte sett på ett tag och duka upp för en härlig spelkväll, med något gott som ni båda gillar.

Jag tror att ni är med på vad jag menar. Den där känslan av att vara något mer än bara jag, att få känna samhörighet och ta sig tiden att göra det vi gör allt mer sällan; prioritera "tillsammans" framför "jag". Därför kommer alla hjärtans dag 2017, helt rätt!

Kan du inte träffa den du vill kärleka? Skicka då något sockersött som landar lika gott i magen som i hjärtat! Och i brevlådan förstås. Så välj bland vårt utbud av alla hjärtans dag present och överraska den du verkligen gillar! Och så låter vi helt enkelt detta bli kärlekens år. OK?

Ha det gott!
/Fredrik