Födelsedagspresent till den du gillar

Födelsedagspresent som är fylld med mottagarens favoritgodis och kanske även en trisslott eller biobiljett? Ibland är det svårt att hitta en perfekt gåva till den som ska firas, men våra godisboxar uppskattas av de flesta. Och med alla kombinationer vi har, oavsett om man gillar choklad eller annat gott, så hoppas vi såklart att du hittar den perfekta födelsedagspresenten för just din vän.

Men det här är bara tips på presenter, du väljer såklart själv den som passar födelsedagsbarnet bäst! Så kika på vårt stora utbud och alla de alternativ som finns för den där fina gratulationen.

Födelsedagspresent med godis och bio

Födelsedagspresent med gott innehåll och inslagen i kärlek.

Goda födelsedags­presenter

Välj också ett av våra motiv, som pryder boxens framsida. Eller varför inte ladda upp ett eget foto som motiv, så blir det verkligen en gåva utöver det vanliga! Kanske en fin bild på dig tillsammans med den du vill fira? Eller varför inte en tårta, om du inte hinner baka själv!

Födelsedags­motiv

Personlig födelsedagspresent med eget foto

En personlig födelsedagspresent som sticker ut!

Visst låter det svårt? Att vara fantasifull, kreativ och personlig, samtidigt som tiden ofta är knapp. Men det behöver det ju inte vara. Det är verkligen superenkelt och ger en fin, personlig känsla som kommer värma mottagaren länge. Och har du ett härligt foto på er tillsammans så skulle det ju bli perfekt som bild på godisboxen och ett födelsedagskort och födelsedagspresent att spara länge i bokhyllan.

Glöm inte heller att skriva en grattishälsning, som vi sätter på boxens insida, bara för din vän att se… Vi skickar din box för leverans på den dagen du önskar och den du gillar får en överraskning rakt ner i brevlådan, på det allra godaste sättet.

Kika på våra härliga alternativ för förslag på en gåva som passar din vän bäst. Fina grattis motiv för gratulationen har vi såklart också, om du inte vill använda en egen bild för din godisbox. Så kolla gärna bland våra födelsedagskort vad som skulle passa, det finns allt från färgsprakande grattis-fyrverkerier till mer stillsamma bilder med fina blommor att välja bland.

Beställ din födelsedagspresent redan idag!

Och gör den du gillar, riktigt glad. Fira med sång, hurra, kalas och kärlek om du kan. Men det är inte alltid det går, att uppvakta på plats. Och då är det ju toppen att du ändå kan visa att du tänker på den som ska hyllas. Så kolla in våra tips på födelsedagspresent, beställ din favorit med snabb leverans och gratta med både gott och roligt!

Cookie

Ja, vi har cookies för att er användarupplevelse ska bli så bra som möjligt … men godis är godare! Läs mer om vår integritetspolicy här.